Fotbal intern

Ce salarii au jucătorii care au umilit FCSB: “6.000 de lei e maximum!”

Au fost dezvăluite salariile jucătorilor care i-au umilit pe roş-albastrii în Hermannstadt - FCSB 3-0 în Cupa României. N-o să vă vină să credeţi!
01.03.2018 | 17:54
Ce salarii au jucatorii care au umilit FCSB 6000 de lei e maximum

Hermannstadt a învins clar pe FCSB şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. Umilinţa e cu atât mai mare pentru roş-albaştrii cu cât au fost scoşi din competiţie şi bătuţi cu 3-0 de o echipă care este plătită cu sume derizorii în comparaţie nu doar cu vedete precum Budescu sau Alibec, ci şi cu cei mai prost plătiţi fotbalişti ai lui Becali! 

“Cel mai mare angajament la noi e de 6.000 de lei pe lună, la un singur jucător. Dar media lotului e undeva pe la 3.000 de lei. Mergem mai mult pe bonusuri de performanţă. Mi se pare o variantă mai corectă decât să arunci mii de euro pe contracte şi să te pomeneşti că navighezi inutil pe la jumătatea clasamentului. Concret, primele arată aşa: 4.000 de lei punctul, se plăteşte integral dacă echipa e pe locurile 1-3, scade la jumătate pentru poziţiile 4-6 şi dispare de la locul 7 în jos. Mai e şi o primă pentru intrarea pe teren: circa 100 de euro”, a dezvăluit preşedintele lui Hermannstadt, Teodor Bîrţ, la o televiziune de sport. 

Hermannstadt – FCSB 3-0. Cât câştigă roş-albaştrii

La FCSB sunt salarii excelente, patru fotbalişti fiind cei mai bine plătiţi jucători din Liga 1 Betano (dacă îl excludem pe Ibrahima Balde de la CFR, despre care se spune că ar avea 300.000 de euro anual). Constantin Budescu, Denis Alibec, Filipe Teixeira şi Valerică Găman câştigă peste 20.000 de euro lunar. 

La distanţă destul de mică se află lotul celor care iau 15.000 de euro la finalul unei luni. E vorba despre Florin Tănase, Eddy Gnohere şi Marko Momcilovic.