Fotbal intern

Şi bătuţi, şi ironizaţi: “FCSB nu este Steaua! Cine sunteţi voi!”

Hermannstadt s-a calificat în semifinalele Cupei României, 3-0 cu FCSB. În plus, fanii sibieni au avut un mesaj tranşant pentru echipa lui Becali.
01.03.2018 | 12:52

UPDATE, ora 16:01 / Dezastru total pentru FCSB la Sibiu. Eliminare din Cupa României şi un mesaj tranşant pentru echipa lui Gigi Becali, din partea fanilor de la Sibiu: “FCSB nu este Steaua! Cine sunteţi voi?”. Vezi în galeria foto mesajul sibienilor


UPDATE, ora 13:58 / Stadionul de la Sibiu este din nou plin pentru Hermannstadt – FCSB. Nocturna mobilă de 50.000 de euro, adusă special pentru acest meci, şi-a găsit o utilitate în cele din urmă. Unii fani s-au urcat pe stâlpi şi i-au transformat într-o adevărată lojă.

UPDATE, ora 13:03 / Fanii sibieni au fost anunţaţi că se va intra la meci în baza biletelor de ieri, chiar dacă acestea au fost rupte. Accesul se va face în baza biletelor de ieri, chiar şi rupte, iar pentru restul locurilor libere accesul se va face gratuit. Rugam suporterii sa respecte zona de pe bilet.

UPDATE, 1 martie, ora 12:50 / Terenul de la Sibiu arată ceva mai bine decât miercuri seară, dar Hermannstadt – FCSB se va juca în condiţii foarte grele. Gheaţă a mai rămas pe porţiuni foarte mici, dar acum este mocirlă pe mare parte a suprafeţei de joc.


 UPDATE, ora 18:5/ Teodor Birţ, preşedintele celor de la Hermannstadt, îi acuză pe cei de la FCSB că nu au vrut să joace această partidă şi au pus presiune pe arbitrii partidei. “Terenul nu este îngheţat, dar adversarul nu vrea să joace nici cum. Este zăpadă întărită, nu gheaţă. Terenul este moale. Cei de la FCSB nu doresc să joace. Spectatorii stau şi se uită la circul făcut de FCSB. Arbitrul a fost pe teren şi nu a avut nimic de comentat. Trebuia să spună atunci. 12.000 de oameni în tribune pe vremea asta şi stăm că persoane de la FCSB nu vor să joace. Aveţi impresia că FCSB a făcut circul ăsta degeaba. Ne-au lăsat până în ultimul minut şi acum nu vor să dea drumul la joc”

Update, ora 18:3/ Arbitrul Cătălin Popa a verificat gazonul, care este îngheţat bocnă. S-a intrat la cabine şi se aşteaptă un anunţ dacă meciul se joacă sau nu. Decizia se ia în maximum o oră. Organizatorii curăţă terenul de zăpadă, dar problema este că terenul este îngheţat.

VEZI AICI LIVE VIDEO


Update, ora 18:10 / Aşa cum era de aşteptat, Hermannstadt – FCSB se joacă în condiţii foarte grele. A început să ningă la Sibiu, iar terenul este foarte greu.

“La Sibiu avem cod galben şi nu cod portocaliu, cum e situaţia la Craiova. Asta s-a întâmplat şi la Mediaş, aseară. A fost galben, nu portocaliu şi de aceea s-a putut juca”, a explicat Burleanu.

Crăciunescu nu este de acord cu preşedintele FRF: “Noi dăm drumul la meci şi ne rugăm la Dumnezeu să nu se întâmple ceva! Cum să dai drumul la meci pe un asemenea teren? La Craiova există motive regulamentare să nu se joace, iar la Sibiu nu?

La noi numai dacă e cod roşu nu se joacă? Nu trebuie să mai fim aşa rigizi. Dacă ştii că în ţară e dezastru…În regulament spune că, dacă există pe teren zone în care există pericol pentru accidentarea jucătorilor, atunci nu se dă drumul la meci. Aşteptăm nenorocirile ca să facem ceva?”, a spus Crăciunescu.

Oficialii de la FCSB au făcut mare scandal după decizia FRF de a nu amâna meciul de la Sibiu, deşi se va juca pe un viscol extrem. De altfel, LPF a anunţat chiar astăzi că amână partidele din prima etapă, atât în play-off, cât şi în play-out, asta deşi în weekend se preconizează temperaturi ceva mai ridicate.

Gigi Becali l-a atacat vehement pe Răzvan Burleanu şi i-a transmis lui Nicolae Dică să folosească la Sibiu doar pe cei care vor să joace. Starea de spirit de la FCSB este completată şi de declaraţiile lui Mihai Stoica: “Singurul obiectiv este să ne întoarcem cu tot lotul”.

Hermannstadt – FCSB LIVE VIDEO Cupa României. Vezi meciul online. În schimb, la Sibiu, toată lumea pare să aştepte cu mare nerăbdare confruntarea cu FCSB, care ar putea asigura un loc în semifinalele Cupei României pentru formaţia de pe locul doi din Liga 2.

Hermannstadt – FCSB LIVE VIDEO Cupa României. Vezi meciul online. Preşedintele celor de la Hermannstadt, Teodor Birţ, anunţă că s-au vândut de mult timp toate biletele pentru duelul de miercuri, ora 18:30. Rămâne de văzut câtă lume va ajunge la stadion, date fiind condiţiile meteo. 

Hermannstadt – FCSB LIVE VIDEO Cupa României. Vezi meciul online. Iar oficialul sibienilor simte că echipa sa poate da lovitura, mai ales că FCSB va folosi o echipă experimentală, cu foarte mulţi jucători tineri. Vezi detalii aici

Tags: