Fotbal intern

Hermannstadt – FCSB 1-0 în Liga 1. „Roș-albaștrii”, în pericol să piardă primul loc. Live video

14.02.2021 | 21:40
Hermannstadt  FCSB 10 in Liga 1 Rosalbastrii in pericol sa piarda primul loc Live video
ADVERTISEMENT

Hermannstadt – FCSB 1-0. Echipa lui Toni Petrea a suferit al treilea eșec la rând, după cele cu Academica Clinceni și Dinamo.  Sibienii i-au învins în premieră în Liga 1 pe „roș-albaștri”, cu un gol marcat de Romario Pires, din penalty, în minutul 13. FCSB are 48 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj, în timp ce Hermannstadt e pe loc de baraj, cu 22 de puncte.

Hermannstadt – FCSB 1-0 (Pires 13-pen.) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Figueiredo – Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț – Romario Pires, Aosman – Belu Iordache, P. Petrescu, Bagaric – A. Sîntean ; Rezerve: I. Pop – Alhassan, Al. Vodă, Karanovic, Elbers, Scarlatache, Diarrassouba, Aralica, C. Popescu; Antrenor: Liviu Ciobotariu.
  • FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea(Nedelcu 46), Radunovic(Panțîru 46) – Moruțan(Buziuc 65), Ad. Șut(Oaidă 65), D. Olaru – Oc. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman; Rezerve: Straton – V. Crețu, Panțîru, G. Simion, Haruț, Nedelcu, Buziuc, Perianu, Oaidă; Antrenor: Toni Petrea.
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! Hermannstadt câștigă cu 1-0, prima victorie din istorie contra FCSB-ului.

Min. 85 – Șut periculos al lui Nedelcu, mingea cade în fața lui Cristiano, dar lusitanul reușește să respingă în corner.

Min. 77 – Același Buziuc e în fața egalării, dar fotbalistul venit de la Clinceni trage perste poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 72 – FCSB cerere penalty! Olaru se prăbușește după ce a scăpat singur cu Cristiano, dar Popa lasă jocul să continue.

Min. 68 – Buziuc reușește să trimită mingea în poartă, dar atacantul lui FCSB e semnalizat corect în ofsaid.

ADVERTISEMENT

Min. 47 – O noua ocazie uriașă de gol a sibienilor! Vlad blochează în doi timpi șutul lui Belu.

Min. 46 – A început repriza a doua!

Min. 37 – Intervenție senzațională a lui Vlad! Portarul oaspeților îl blochează pe Bagaric.

Min. 13 – GOOOL Hermannstadt! Romario Pires transformă de la punctul cu var.

Min. 10 – Penalty pentru Hermannstadt! Popa dictează penalty pentru un presupus fault al lui Vlad la Bagaric.

ADVERTISEMENT

Min. 5 – Prima ocazie le aparține gazdelor! Bagaric pune în pericol poarta lui Vlad.

Min. 1 – A început meciul!


FCSB conduce Liga 1 cu 48 de puncte, unul peste CFR Cluj şi patru mai multe decât Craiova. Hermannstadt a schimbat de etape bune antrenorul, Liviu Ciobotariu luându-i locul spaniolului Ruben Albes, dar victoriile nu vin şi sibienii au ajuns pe locul 15, penultimul, poziţie retrogradabilă, cu 19 puncte.

La momentul actual diferenţa valorică dintre cele două echipe este evidentă, Hermannstadt având nouă meciuri fără victorie şi de aici inclusiv moralul jucătorilor este scăzut, deşi sibienii se numără printre formaţiile unde nu există probleme financiare.

Hermannstadt – FCSB Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Hermannstadt – FCSB se joacă duminică, 14 februarie, de la ora 19:45, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş şi va fi condusă de arbitrul Cătălin Popa. La ora meciului se estimează un cer senin sau cel mult parţial noros, dar fără precipitaţii, cu o temperatură de minus patru grade.

Meciul Hermannstadt – FCSB va putea fi urmărit pe micile ecrane pe canelele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Mai puteţi viziona partida în format LIVE VIDEO şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO.

FCSB, în declin după plecarea lui Dennis Man

FCSB nu se află în cel mai bun moment, pentru că a înregistrat două eşecuri consecutive, după 0-1 cu Clinceni urmând un alt 0-1 în optimile Cupei, cu rivala Dinamo, două partide fără gol pentru echipa cu cel mai prolific atac din Liga 1. Plecarea lui Dennis Man, golgeterul echipei, la Parma, începe să se vadă şi să se simtă.

Antrenorul Toni Petrea a avut o lungă discuţie cu jucătorii, cerându-le să se concentreze cu maximă atenţie şi seriozitate pentru a reveni urgent la parcursul obişnuit, care la un moment dat a consemnat o serie de şapte victorii consecutive, pentru a nu risca să fie depăşiţi de urmăritoarele lor.

FCSB e mare favorită la casele de pariuri

Meciul ar fi avut cu totul alte conotaţii dacă în conducerea grupării de pe Cibin ar fi rămas în continuare Ana Maria Prodan, care în toamnă a ajutat FCSB pentru partida din Europa League cu Slovan Bratislava, transferând de urgenţă doi jucători la bucureşteni. Însă Ana Maria Prodan a părăsit Sibiul şi între timp a intrat şi într-un mare conflict cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Casele de pariuri sunt convinse că FCSB nu are cum scăpa victoria în faţa unui adversar net inferior valoric şi acordă bucureştenilor cota de 1,45 pentru victorie iar pentru sibieni 6,80. LŞi dacă ar reuşi să înscrie măcar o dată în poarta lui Andrei Vlad golul sibienilor ar valora peste succesul FCSB, fiind cotat la 1,65.

 

ADVERTISEMENT