Cele mai citite

Steaua cere amânare, gazdele vor să joace: “I-am sunat”. Cum arată gazonul

Steaua a cerut amânarea partidei de la Hermannstadt, însă gazdele nu vor ca meciul din Cupa României, să se joace într-o altă zi.
Steaua cere amânare, gazdele vor să joace:

FCSB a dorit amânarea partidei de la Sibiu cu Hermannstadt, însă oficialii gazdelor vor ca meciul să se joace, mai ales că au achitat o sumă uriaşă pentru a monta nocturnă stadionului. Teodor Birţ, preşedintele lui Hermannstadt, a vorbit despre acest aspect:

“Vremea e în regulă, este rece, dar nu mai ninge. Nu este zăpadă mare pe teren, sunt 10 centimetri, suntem la stadion să decidem ce facem punem folie sau îl curăţăm mâine şi lăsăm zăpada ca să nu îngheţe. Trebuie să se joace mâine, am facut un efort mare să luăm nocturna. Ne e imposibil să aducem iar. Am discutat cu Stoica, Argăseala, dar vom juca… nu e cod portocaliu. Ne vom da tot interesul pentru a se putea juca fotbal pe el.

“S-au dat toate”

Azi şi mâine dimineaţă îl curăţăm. Şi la Mediaş se joacă, la 50 de km de noi. Mai avem doar 100 de bilete la peluze, în rest s-au dat toate”, a declarat preşedintele gazdelor pentru ProSport.

Partida Hermannstadt – FCSB se va disputa miercuri, de la ora 18:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.
 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri