Fotbal intern

Hermannstadt – FCSB, un nou duel spectaculos? Medie de peste patru goluri pe meci. Ultima întâlnire a adus șapte reușite

26.10.2019 | 15:57
Hermannstadt  FCSB un nou duel spectaculos Medie de peste patru goluri pe meci Ultima intalnire a adus sapte reusite
ADVERTISEMENT

Hermannstadt și FCSB se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:30, în prima etapă a returului sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Pe stadionul Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș, cele două grupări cu obiective diferite, dar cu o poziționare în zona play-out, promit un meci spectaculos, cel puțin asta ne spune istoria meciurilor directe.

Hermannstadt – FCSB, o nouă întâlnire spectaculoasă? Medie de peste patru goluri pe meci. Ultima întâlnire a adus șapte reușite

Între Hermannstadt Sibiu și FCSB nu s-au disputat foarte mult meciuri de-a lungul timpului. Era imposibil să se întâmple acest lucru, având în vedere că ardelenii s-au înființat abia în 2015. Cu toate acestea, puținele meciuri dintre cele două grupări, patru la număr, s-au remarcat printr-un spectacol deosebit pentru spectatori și telespectatori. Indiferent că s-au întâlnit în Cupa României, în Casa Pariurilor Liga 1, la Sibiu, la Mureș, Pitești sau pe Arena Națională, Hermannstadt și FCSB au oferit tot timpul meciuri deschise.

ADVERTISEMENT
  • 4,25 goluri/meci este media în disputele Hermannstadt – FCSB

Prima întâlnire dintre cele două a adus și cea mai mare surpriză. Pe 1 martie 2018, pe un teren greu la Sibiu, Hermannstadt trecea de FCSB cu 3-0 în sferturile de finală ale Cupei României. Apoi, sibienii au promovat, iar duelurile s-au mutat în prima ligă. În septembrie 2018, în turul sezonului regulat, steliștii aveau să-și ia revanșa, pe arena Trans-Sil din Târgu Mureș, scor 3-1. Și la retur, FCSB avea să marcheze tot trei goluri contra lui Hermannstadt, în victoria cu 3-0. În fine, ultima dispută, chiar prima din sezonul 2019-2020, a adus un 4-3 pentru roș-albaștrii la Pitești.

Cele patru meciuri oficiale directe Hermannstadt – FCSB:

  • 01.03.2018: Hermannstadt – FCSB 3-0 (Cupa României)
  • 30.09.2018: Hermannstadt – FCSB 1-3 (Casa Pariurilor Liga 1)
  • 11.02.2019: FCSB – Hermannstadt 3-0 (Casa Pariurilor Liga 1)
  • 14.07.2019: FCSB – Hermannstadt 4-3 (Casa Pariurilor Liga 1)
ADVERTISEMENT

Hermannstadt – FCSB, cotă uriașă pentru 4+ goluri în meci

Hermannstadt și FCSB nu sunt două dintre echipele care excelează pe plan ofensiv în prima parte a sezonului regulat. Ardelenii preluați de curând de Eugen Neagoe au o medie de 0,84 goluri marcate pe meci, în timp ce FCSB stă ceva mai bine, cu 1,2 goluri pe meci.

Tocmai din această cauză, specialiștii dau șanse mici unui duel cu ”peste 3,5 goluri”. Cei care joacă un astfel de pont au o cotă excelentă: 4,40. Și ”peste 2,5 goluri în meci” primește o valoare însemnată: 2,30.

ADVERTISEMENT