Fotbal intern

Hermannstadt o învinge pe Gaz Metan. Două eliminări din lotul medieşenilor

S-a jucat meciul tur al partidei dintre FC Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş, din semifinalele Cupei României. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!
Hermannstadt o invinge pe Gaz Metan Doua eliminari din lotul mediesenilor

Update. Hermannstadt s-a impus în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. Medieşenii au jucat în 10 oameni încă din minutul 8, atunci când Joao Diogo îl faultează dur, la mijlocaul terenului, pe Dîlbea şi este eliminat de arbitrul Colţescu.  Pustai nu a scăpat nici el şi a fost trimis în tribune. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI.


Update. Antrenorul Gazului, Cristi Pustai, a fost trimis în tribune la pauză! Conform informaţiilor de la faţa locului, el i-ar fi strigat “Bravo, meseriaşule!” arbitrului Sebastian Colţescu pentru faptul că i-a lăsat echipa în zece prin eliminarea lui Diogo. Colţescu n-a gustat gluma şi l-a trimis în tribună.


Update. Echipele de start pentru meciul Hermannstadt – Gaz Metan, din semifinalele Cupei României:

Hermannstadt: Niga – Coman, Stoica, Pîrvulescu, Tătar – Dîlbea, Danci – Lupu, Blănaru, Curtean – Rusu

Gaz Metan: Pleaşcă – Creţu, Constantin, Sîrghi, Popovici – Cristea, Diogo – Olaru, Romeo, Paul Pîrvulescu – Rondon


56 de kilometri este distanţa care desparte oraşele Sibiu şi Mediaş, cele două fiind cele mai mari municipii din judeţul sibian. Astăzi, echipele-fanion ale celor două municipii îşi dau întâlnirea în semifinalele Cupei României. 

FC Hermannstadt a ajuns în semifinale după ce a trecut pe rând de echipe precum FC Voluntari, Juventus Bucureşti şi în sferturi de FCSB, după un meci cu tâlc pe gazonul îngheţat din Sibiu, scor 3-0. Tot pe ger a jucat şi Gaz Metan la Mediaş, când a trecut în semifinale de Astra Giurgiu, scor 1-0.

Hermannstadt – Gaz Metan LIVE STREAM Cupa României. Mai mulţi „medieşeni” la Sibiu

Nu mai puţin de patru jucători ai lui Gaz Metan Mediaş au făcut trecerea în acest sezon la FC Hermannstadt, echipă aflată pe locul 2 în Liga 2. Aceştia sunt Sabin Lupu, Oliviu Surugiu, Alex Curtean şi Cristian Danci. Printre jucătorii cu pedigree de Liga 1 din lotul lui Alexandru Pelici se mai numără fostul rapidist Alex Coman, fostul stelist Alex Târnovan sau fostul atacant al Botoşaniului, Andrei Herghelegiu.

Hermannstadt – Gaz Metan LIVE STREAM Cupa României. Ne dorim să ne prezentăm cât mai bine, aşa cum am făcut de fiecare dată când am jucat împotriva unei echipe din Liga 1. Va fi un nou prilej pentru noi să ne măsurăm forţele cu o echipă care joacă în eşalonul în care vrem să ajungem şi noi, din vară. Desigur, Gaz Metan porneşte ca favorită, pentru că este echipa din Liga 1, dar vom încerca să câştigăm această luptă şi să ne calificăm”, a spus tehnicianul sibienilor, Alex Pelici.

Partida dintre FC Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, se joacă astăzi, 17 aprilie, de la ora 17:00.  VEZI MECIUL AICI