Hermannstadt îşi face stadion! Cât vor costa lucrările

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
20/03/2018, 14:37
Hermannstadt îşi face stadion! Cât vor costa lucrările

FC Hermannstadt, una dintre echipele favorite la promovarea în Liga 1 Betano, va juca de anul viitor pe un stadion în care Primăria Sibiu va investi suma de 17 milioane de euro.

Astrid Fodor, primarul din Sibiu, a oferit detalii pe această temă: “Va fi o modernizare foarte complexă a stadionului, dar nu vreau să intru în detalii. Vă vom face prezentarea, când avem proiectul tehnic gata. Vom avea gata în două săptămâni. Per total cred că se va ridica valoarea lucrărilor la stadion la 17 milioane de euro. Da. Este cea mai mare (investiţie – n.r.) care nu va fi terminată până la sfârşitul anului.

“Lucrările vor dura cel puţin 12 luni”

Acest stadion se va face şi va fi un stadion modern, frumos, cu toate facilităţile. Cu tot ce are nevoie un stadion de fotbal. Există regulamente, există acte normative şi acolo vedeţi ce are nevoie un stadion de fotbal.

Lucrările vor dura cel puţin 12 luni, având în vedere că se doreşte ca, în aceeaşi perioadă, să se şi joace fotbal pe acel teren. Deci trebuie un şantier greu de organizat să şi joci fotbal, şi să şi lucrezi”, a spus Astrid Fodor, primarul din Sibiu.

Închide ×