Hermannstadt, lovitură pe piața transferurilor! A adus un atacant care a evoluat la Hajduk și Lens

Alexandru Năstase   
în Casa Pariurilor Liga 1
30/12/2018, 15:19
Hermannstadt, lovitură pe piața transferurilor! A adus un atacant care a evoluat la Hajduk și Lens GALERIE FOTO
Vasile Miriuță a adus la echipă un jucător cu un cv impresionant

Sibienii de la Hermannstadt sunt primii care au deschis piața transferurilor în această iarnă. Trupa lui Vasile Miriuță a dat o super lovitură și a adus un atacant cu un cv impresionant. Ivan Lendric a mai evoluat pentru Hajduk Split, Lens și Zulte Waregem și a semnat acum în Liga 1 Betano, cel puţin până în vară. Ultima oară, atacantul a jucat chiar în acest sezon, în tricoul celor de la Olimpija Ljubljana, formație pentru care a marcat două goluri în şapte partide.

Hermannstadt, lovitură pe piața transferurilor Ivan Lendric
Ivan Lendric a evoluat pentru mai multe echipe cu nume din Europa

Hermannstadt, lovitură pe piața transferurilor

Croatul a bifat câteva grupări interesante în carieră – a început fotbalul mare la Hajduk, apoi a trecut la Zulte, în Belgia, Kapfenberg, în Austria și a ajuns în 2015 pe insula Corfu, la Kerkyra. Celje, Milsami Orhei și Lens l-au mai avut în teren pe croat care a avut cele mai bune cifre la FK Zeljeznicar Sarajevo, unde a înscris nu mai puțin de 31 de goluri în 52 de partide.
Sibienii deschis însă și seria plecărilor. Astfel, oficialii clubului au precizat că mai mulți fotbaliști nu se vor mai regăsi în lotul lui Hermannstadt la reluarea campionatului. În locul lor vor veni 3-4 jucători, cărora li se vor alătura și câțiva juniori. “La noi nu se discută de play-off, dintr-un motiv foarte simplu, pentru că suntem la primul an în Liga 1”. a mai declarat Birţ. Hermannstadt este pe locul 7, primul sub linia play off-ului, la 3 puncte în spatele Astrei Giurgiu, ocupanta poziției 6.
* 7 prezențe a avut Ivan Lendric în naționala de tineret a Croației

 

Închide ×