Cele mai citite

Hermannstadt nu mai închiriază nocturnă! Ce soluţie a găsit preşedintele clubului pentru semifinala cu Gaz Metan

„Gaz Metan este un adversar accesibil. Nu am vrut să întâlnim CSU Craiova în semifinale”, a declarat preşedintele Hermannstadt, Teodor Birţ.
14.03.2018 | 17:31
Hermannstadt nu mai închiriază nocturnă! Ce soluţie a găsit preşedintele clubului pentru semifinala cu Gaz Metan
ADVERTISEMENT

Preşedintele clubului Hermannstadt, Teodor Birţ, a declarat că echipa de liga a doua va disputa prima manşă a semifinalelor Cupei României în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş, la Sibiu, şi că este exclusă închirierea unei instalaţii de nocturnă.

„Gaz Metan este un adversar accesibil. Nu am vrut să întâlnim CSU Craiova în semifinale, deoarece este favorita numărul unu la câştigarea trofeului, dar nici pe FC Botoşani, din cauza deplasării lungi. Pentru noi, important este campionatul, îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga I. Primul meci va avea loc la Sibiu. Este exclus să mai închiriem instalaţia de nocturnă, mai ales că, la acea dată, lucrările la Stadionul ”Municipal” vor fi în toi. În cazul în care se decide ca meciul să aibă loc în nocturnă, vom alege alt stadion”, a spus Birţ.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt – Gaz Metan Mediaş se va disputa pe 18 aprilie

Hermannstadt va întâlni Gaz Metan Mediaş în semifinalele Cupei României. Prima manşă este programată să se dispute la Sibiu, la 18 aprilie, iar returul va avea loc în 9 mai, la Mediaş. În cealaltă semifinală se vor întâlni FC Botoşani şi CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri