Măsuri speciale pentru duelul cu FCSB. Cum se pregătesc cei de la Hermannstadt pentru marele meci

Tibi Demeter   
in Fotbal intern
11/01/2018, 16:39
Măsuri speciale pentru duelul cu FCSB. Cum se pregătesc cei de la Hermannstadt pentru marele meci

Ardelenii au dat peste cel mai dificil adversar rămas în Cupa României, după efectarea tragerii la sorţi de joi, de la Casa Fotbalului. Trupa antrenată de Alexandru Pelici nu ştie sigur încă dacă poate evolua  pe stadionul din Sibiu în partida eliminatorie care urmează să fie programată între 27 februarie – 1 martie.

Hermannstadt a fost desemnată gazda partidei deaorece echipa face parte dintr-un eşalon categoric inferior, însă acest lucru se pare că aduce mai multe probleme decât beneificii echipei. Sibienii vor fi nevoiţi să aducă o instalaţie de nocturnă mobilă pentru a putea juca pe teren propriul meciul cu FCSB.

FC Hermannstadt vrea să promoveze în prima ligă

Ardelenii au parte de  un buget  mult peste nivelul din Liga a 2-a, dar şi de o susţinere frenetică din partea suporterilor local. Elevii lui Alexandru Pelici ocupă locul secund în campionat, fiind la un singur punct distanţă de Dunărea Călăraşi, dar chiar şi aşa speră la promovarea directă.

Teodor Birţ, preşedintele de la Hermannstadt, a spus la finalul tragereii la sorţi că ia serios în calcul închirierea unei instalaţii de nocturnă pentru partida cu FCSB, astfel încât meciul să se dispute pe Municipalul din localitate: „Luăm serios în calcul posibilitatea de a închiria o instalaţie de nocturnă mobilă. Dacă o vom face, probabil preţul biletelor va creşte puţin, dar sunt convins că suporterii vor lua cu asalt tribunele stadionului Municipal şi de data aceasta, pentru că nu în fiecare zi au posibilitatea de a o vedea pe FCSB în oraşul lor. Sibienii merită o astfel de întâlnire. , a declarat Teodor Birţ.

FCM Baia Mare şi Foresta Suceava, alte două formaţii care au întâlnit FCSB în Cupa României, au închiriat şi ele instalaţii de nocturnă în momentul în care vice-campioana României a venit să joace. Din păcate, FCM Baia Mare a dispărut din peisajul ligii secunde, în timp ce Foresta a fost la un pas să se retragă din campionat la începutul anului.

Închide ×