Pregătiri speciale pentru meciul cu FCSB: „Vom intra în istorie”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
07/02/2018, 14:33
Pregătiri speciale pentru meciul cu FCSB: „Vom intra în istorie”

FC Hermannstadt face toate demersurile pentru meciul cu FCSB din sferturile Cupei României. Sibienii au închiriat şi o nocturnă mobilă, doar pentru partida din cu elevii lui Nicolae Dică. 

Singura echipă rămasă în competiţie care nu face parte din prima ligă consideră că are şi mai multe atuuri în duelul cu Steaua. În primul rând e vorba de tehnicianul Alexandru Pelici, care a eliminat FCSB în Cupă în sezonul precedent, pe când era antrenorul Mioveniului. 

Hermannstadt, întăriri pentru meciul cu Steaua

“Am fost şi anul trecut, am avut bucuria de a elimina Steaua din Cupă cu Mioveni. Vom încerca şi în acest an marea cu degetul. E important pentru Sibiu, oricum e o premieră, nu cred că a mai fost vreun meci disputat în nocturnă în Sibiu şi cu acest meci vom intra în istorie, indiferent de rezultatul lui”, a spus antrenorul lui Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Sibienii au făcut mai mult întăriri pentru meciul cu FCSB, dar şi pentru promovarea în Liga 1 Betano. Echipa lui Alexandru Pelici i-a adus în această iarnă pe fostul jucător al Rapidului Alexandru Coman, cel care a câştigat Cupa României în sezonul precedent, pe fostul stelist Târnovan, dar şi Cristian Danci, Olivian Surugiu şi Alex Curtean, toţi trei sosiţi de la Gaz Metan Mediaş.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×