Fotbal intern

Hermannstadt, primă importantă pentru victoria cu FCSB: ”E problema lor cum împart banii”

15.02.2021 | 09:28
Hermannstadt prima importanta pentru victoria cu FCSB E problema lor cum impart banii
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei FC Hermannstadt au primit o primă importantă pentru victoria din meciul cu FCSB, din etapa a 23-a a Ligii 1, prima a sibienilor în fața ”roș-albaștrilor”.

Echipa lui Toni Petrea a suferit al treilea eșec la rând, după cele cu Academica Clinceni și Dinamo, și poate pierde șefia clasamentului în favoarea celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de deranjat de individualismul unora dintre fotbaliștii săi și i-a acuzat că nu combină suficient de bine pentru a putea desface defensivele aglomerate ale adversarilor.

Succesul cu FCSB le-a adus o primă consistentă jucătorilor de la Hermannstadt

Mulțumit de victoria în fața celor de la FCSB, prima de la numirea pe banca tehnică a lui Liviu Ciobotariu, președintele clubului FC Hermannstadt, Claudiu Rotar, a anunțat că jucătorii au primit o primă de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”O victorie muncită, le-am dat o primă bună băieților. Au vrut să o ia și au obținut-o, bravo lor! E vorba de 30.000 de euro. Nu știu cum îi împart, le dau banii și e problema lor mai departe”, a declarat Claudiu Rotar pentru gsp.ro.

”Au avut la fiecare meci câte 20.000 de euro, doar la victorie. Vrem să îi motivăm. Știm că pentru bani fac orice. Mi-a plăcut cel mai mult atitudinea. Am mai avut ocazii de a face 2-0”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

De ce a plecat Anamaria Prodan de la Hermannstadt

Președintele sibienilor a vorbit și despre Anamaria Prodan, cea care a ajutat clubul într-o perioadă dificilă: ”Cu Anamaria Prodan am rămas doar prieteni. A plecat de la club. Am rămas doar noi, cei din Sibiu.

Și-a luat toți banii, cei 80.000 de euro cu care împrumutase clubul. Toată lumea e fericită. Aveam idei diferite, nu eram pe aceeași lungime. Noi vedem altcumva lucrurile”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă înfrângerea din partida Hermannstadt – FCSB 1-0, întâlnirea de la Mediaș a scos în evidență tensiunea care domnește în rândul grupării bucureștene, MM Stoica și Thomas Neubert, fiind implicați într-un scandal în tribune.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 3,60 este cota pentru „total goluri: 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT