Sport

Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2, în etapa a 12-a din SuperLiga. Prima înfrângere pentru Măldărășanu la al 18-lea meci în prima ligă. Video

Hermannstadt - Sespi Sf. Gheorghe 1-2, în etapa a 12-a din SuperLiga. Oaspeții urcă pe loc de play-off, sibienii pierd primul meci al sezonului.
02.10.2022 | 13:34
Hermannstadt  Sepsi Sf Gheorghe 12 in etapa a 12a din SuperLiga Prima infrangere pentru Maldarasanu la al 18lea meci in prima liga Video
Hermannstadt - Sepsi Sf. Gheorghe Live stream ora 13:00 în etapa a 12-a din SuperLiga. Orgolii de ardeleni. Mario Rondon, pericolul din atacul covăsnenilor. Foto: Sepsi Facebook
ADVERTISEMENT
02-10-2022
09:24

Hermannstadt - Sepsi 1-2 (Paraschiv 36 / Ciobotariu 75, Safranko 87)

Sepsi câștigă pe final cu Hermannstadt, scor 2-1, și urcă pe locul 5 în SuperLiga. Sibienii sunt la primul eșec al sezonului și scapă șansa de a trece temporar pe locul 1. De altfel, este chiar prima înfrângere din cariera de antrenor a lui Marius Măldărășanu în prima ligă, la al 18-lea meci disputat.

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+3. Final de meci.

Min. 87. GOOOL Sepsi! 1-2. Safranko înscrie cu o lovitură de cap de lângă Mino Sota. Oaspeții trec în avantaj tot după un corner.

Min. 75. GOOOL Sepsi! 1-1. Denis Ciobotariu aduce egalarea după o fază confuză în careul sibienilor. Gazdele nu au putut respinge un corner, iar Ciobotariu a trimis în poartă.

Min. 46. A început repriza a doua.

Min. 45+1 – Alhassan se trezește singur în careu, dar șutul său este modeste și Niczuly reține.

Min. 36 – GOOOL Hermannstadt!!! Daniel Paraschiv primește o minge în jumătatea adversă, trece de Golofca, îl întoarce și pe Ciobotariu și îl învinge pe Niczuly cu un șut superb la vinclu.

Min. 24 – Opruț centrează periculos în fața porții, însă niciun coechipier nu reușește să ajungă la balon.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Hermannstadt – Sepsi.

  • Hermannstadt: Muțiu – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Mino, Biceanu – Balaure, Alhassan, Oroian – D. Paraschiv. Rezerve: Uțiu, Antoche, Medina, Răuță, Năstăsie, Petrescu, Popescu, Buhăcianu, Babic. Antrenor: Marius Măldărășanu.
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Rodriguez, Păun, Aganovic – Golofca, Rondon, I. Gheorghe. Rezerve: Began, Ispas, Bălașa, C. Matei, Ștefănescu, Achahbar, Tudorie, Safranko, Varga. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe are loc duminică, 2 octombrie, cu începere de la ora 13:00, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Este un meci dificil pentru echipa lui Marius Măldărăşanu, singura neînvinsă în acest sezon, pentru că Sepsi şi-a revenit după o scurtă sincopă de rezultate şi are evoluţii bune.

Unde se joacă meciul Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută duminică, 2 octombrie, de la ora 13:00, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş, în etapa a 12-a din SuperLiga. Va fi interesant de văzut cum va suporta suprafaţa de joc a arenei din Mediaş un nou meci, la mai puțin de 24 de ore după ce aici s-a jucat altă partidă din SuperLiga, CFR Cluj – Petrolul, pe o ploaie torenţială.

ADVERTISEMENT

În timpul meciului dintre clujeni şi prahoveni gazonul s-a prezentat mult peste aşteptări, dar problema este cum va arăta el după acest meci extrem de solicitant fizic. Ca de obicei, în jur de două mii de suporteri sibieni vor fi prezenţi la stadion şi cu siguranţă distanţa nefiind mare vor sosi şi suporteri ai lui Sepsi şi nu puţini, pentru a crea o atmosferă superbă, în culori alb-roşu de ambele tabere.

Cine transmite la TV partida Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă duminică, 2 octombrie, de la ora 13:00, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş, în etapa a 12-a din SuperLiga şi va fi transmisă la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mediaş, prima zi din octombrie a fost una total neprielnică sportului, la meciul CFR Cluj – Petrolul, disputat în nocturnă, de la ora 21:00, plouând torenţial. Din fericire pentru cele două echipe care vor evolua la oră de matineu, sub conducerea arbitrului bucureştean Radu Petrescu, duminică vor fi 17 grade, dar cu cer mai mult senin.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe

Antrenorul revelaţiei, sezonului din SuperLiga, Marius Măldărăşanu, are o singură problemă de lot. Ghanezul Issah este indisponibil după ce a primit în meciul de cupă de la Braşov o puternică lovitură de bocanc în figură, fiind adus în stare de inconştienţă. În rest vor fi prezenţi toţi titularii, în frunte cu Alhassan şi Paraschiv, golgeterii echipei.

ADVERTISEMENT

La Sepsi, italianul Cristiano Bergodi, care a scăpat de emoţiile unei eventual demiteri după acea serie de trei partide fără puncte, îşi poate alcătui cum doreşte formula de start, pentru că are tot lotul la dispoziţie. Se pare că va merge în continuare în atac pe mâna veteranului Rondon, deşi acum îl are şi pe slovacul Safranko.

Cote la pariuri la jocul Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe

Hermannstadt ocupă locul 3, cu 22 de puncte şi este neînvinsă, dar pentru bookmakeri echipa care pleacă în acest meci cu prima şansă este cea covăsneană, care este locul 7, cu 16 puncte! O decizie puţin ciudată, probabil bookmakerii mergând pe ideea că lotul lui Bergodi e mai valoros şi că trebuie să vină şi ziua primului pas fals pentru sibieni.

ADVERTISEMENT

Cota la victorie pentru Sepsi este de 2,20, iar pentru Hermannstadt de 3,40. Şansă dublă 1X are o cotă excelentă, 1,80, ca şi varianta ca sibienii să dea măcar un gol, cota ajungând la 1,75. Nu se văd prea multe reuşite pe tabela de marcaj, de unde şi valoare de 1,40 pentru over 1,5 goluri.

ADVERTISEMENT