Fotbal intern

Victorie italiană! Universitatea Craiova obține trei puncte după un meci șters cu Hermannstadt

31.10.2020 | 23:30
Victorie italiana Universitatea Craiova obtine trei puncte dupa un meci sters cu Hermannstadt
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat cu 1-0 meciul împotriva lui Hermannstadt după un meci lipsit de strălucire. Confruntarea de la Mediaș a început promițător, cu un ritm foarte bun, însă în a doua repriză a fost o luptă surdă, iar sibienii nu au putut găsi drumul spre poarta oltenilor. 

Nicușor Bancu a deschis scorul în minutul 33, cu un șut din interiorul careului. Sibienii s-au aruncat imediat în atac și au obținut un penalty. Decizia a fost una discutabilă a arbitrului, în condițiile în care reluările au arătat că nu a existat contact.

ADVERTISEMENT

Mayoral a ratat lovitura de pedeapsă, iar la cabine oltenii au intrat în avantaj. Repriya secundă a fost una cu un ritm foarte lent, animată doar de ocaziile lui Baiaram și Nistor. Pe final, sibienii au ratat o șansă uriașă, însă Pigliacelli a reușit să apere. Sântean a mai irosit o șansă uriașă în minutul 90+4. U Craiova și-a îndeplinit obiectivul, a luat trei puncte și s-a dus la șase lungimi de FCSB și CFR Cluj.


Hermannstadt – U Craiova 0-1 (Bancu 33) – VEZI VIDEO

Final de meci! Oltenii au rezistat asediului de final și obțin cele trei puncte după un meci șters la Mediaș.

ADVERTISEMENT

Min. 64: Jo Santos a făcut un gest stupid. L-a împins violent pe Pigliacelli după ce portarul oltenilor a refuzat să îi dea mingea. Arbitrul i-a dat cartonaș galben, însă putea la fel de bine să îl elimine.

Min. 57: Ocazie uriașă pentru olteni! Ofosu îl ia la țintă pe Figueiredo din poziție bună

Start în repriza a doua!

Pauză la Mediaș! U Craiova conduce cu cu 1-0 datorită golului marcat de Bancu. Pigliacelli a apărat un penalty

ADVERTISEMENT

Min. 37: Penalty-ul este apărat de Pigliacelli. Mayoral a tras pe portar

Min 35. Fază controversată în careul oltenilor. Arbitrul dă penalty, deși între cei doi jucători nu pare să fi existat contact

Min. 33: GOOOOOOOOOOOL Craiova! Bancu deschide scorul cu un șut din careu

Min.1: A început meciul de la Mediaș.

Echipele de start:

Hermannstadt: Figueiredo – Vodă, Viera, Stoica, Opruț – Addae, Dâlbea, Caiado, Jo Santos – Mayoral, Fortes. Antrenor: Ruben Albes

ADVERTISEMENT

U Craiova: Pigliacelli – Mitran, Papp, Acka, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Ofosu, Mamut, Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi


UPDATE, ora 21:02. Echipa de start a celor de la Hermannstadt: Cristiano – Vodă, Viera, Stoica, Opruț – Addae, Dâlbea, Caiado, Jo Santos – Mayoral, Fortes. Antrenor: Ruben Albes 


UPDATE, ora 20:34. Echipa de start a Universității Craiova: Pigliacelli – Mitran, Papp, Acka, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Ofosu, Mamut, Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi


UPDATE, 31 octombrie, ora 20:18. Oltenii au ajuns la stadion:

Hermannstadt – Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Hermnanstadt – Craiovase joacă sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul Municipal din Sibiu şi va fi condusă la centru de Marcel Bârsan. Jocul este televizat în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Îl puteţi viziona şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Antrenorul sibienilor, Ruben Albes, a şocat după meciul cu FCSB declarând că se aştepta să piardă la scor acel meci, alimentând suspiciunile pe tema unui meci în familie, ca urmare a relaţiilor strânse dintre patronul FCSB, Gigi Becali şi tandemul Ana Maria Prodan-Laurenţiu Reghecampf.

Fanii sunt supăraţi pe jucători şi antrenori după umilinţa cu FCSB

Această declaraţie a inflamat enorm spiritele în rândul fanilor lui Hermannstadt, care şi aşa îi acuzaseră pe şefii clubului că au fost singurii care au sărit să ajute FCSB cu jucători înainte de partida cu Slovan Liberec din Europa League, bucureştenii având atunci 15 jucători out cu coronavirus.

De aceea Hermannstadt va trebui să arate o altă faţă la partida cu Craiova, pentru a detensiona atmosfera din oraş, chiar dacă fanii nu au voie pe stadion, însă cu oltenii va fi foarte greu. Un lucru pozitiv e faptul că lotul nu are probleme cu virusul şi poti fi trimişi pe teren cei mai în formă jucători.

Se pregăteşte debutul în apărarea Craiovei a lui Paul Papp

La Craiova există cazuri de COVID (Vlădoiu, Câmpanu şi Screciu), sunt şi absenţe importante în apărare, iar vârful Elvir Koljic va reveni abia în primăvara viitoare, însă Cristiano Bergodispune că nu dramatizează, pentru că are variante optime de a înlocui pe cei absenţi. Astfel Paul Papp are şi el prilejul de a juca primul meci de la transfer în apărarea liderului.

Casele de pariuri acordă prima şansă liderului, care a primit cota de 2,20 la victorie, faţă de 3,45 cât au sibienii. Însă un gol marcat de echipa locală, care nu e deloc imposibil, are cotă foarte bună, 1,50 şi merită încercat.


(P) Cota BETANO pentru U Craiova – Chindia: 1,44 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT