Sport

Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0 în etapa a 8-a din SuperLiga! Primul eșec pentru Mirel Rădoi pe banca oltenilor. Video

Vezi aici Live video Hermannstadt - Universitatea Craiova. Meciul se dispută joi, 1 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 8-a din SuperLiga şi este transmis pe Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.
01.09.2022 | 19:00
Hermannstadt  Universitatea Craiova 10 in etapa a 8a din SuperLiga Primul esec pentru Mirel Radoi pe banca oltenilor Video
Universitatea Craiova joacă la Hermannstadt, în etapa a 8-a a SuperLigii. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-09-2022
18:01

Hermannstadt - U Craiova 1-0 (Paraschiv 50)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN HERMANNSTADT – U CRAIOVA

Min. 90+4: 1-0 S-a terminat meciul!

Min. 76: Andrei Ivan șutează de la marginea careului mare, dar foarte bine plasat Muțiu a reținut primnul șut pe spațiul porții lui

Min. 67: Oroian șutează în diagonală, Lazar salvează

Min. 50: 1-0 GOOOOOOOL Hermannstadt! Daniel Paraschiv deschide scorul după o gafă uriașă a lui Bogdan Mitrea

Min. 47: Popescu a scăpat singur cu Lazar, l-a driblat pe portarul oltenilor și a înscris, dar golul a fost anulat pentru ofsaid

Min. 46: S-a reluat meciul

Final de repriză!

Min. 17: Nicușor Bancu șutează puțin pe lângă poarta lui Hermannstadt.

Min. 3: Ocazie pentru olteni! Șutul lui Elvir Koljic este deviat în corner, însă a trecut la distanță mică de poarta sibienilor. 

Min. 1: A început meciul!

01-09-2022
16:54

Echipele de start în Hermannstadt - U Craiova

  • Hermannstadt: Muțiu – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Biceanu, Mino Sota, Alhassan – P. Petrescu, D. Paraschiv, C. Popescu. Rezerve: Uțiu – Issah, Etienne, Al. Răuță, Balaure, Năstăsie, Oroian, Hora, Buhăcianu. Antrenor: Marius Măldărășanu
  • Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Mitrea, Screciu – Hanca, Al. Crețu, Mateiu, N. Bancu – Baiaram, Koljic, An. Ivan. Rezerve: I. Popescu – Găman, Vătăjelu, Martic, Căpătînă, Vînă, Nistor, Cîmpanu, Markovic. Antrenor: Mirel Rădoi

Meciul dintre Hermannstadt şi Universitatea Craiova se dispută joi, 1 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 8-a din SuperLiga. Sunt două echipe aflate într-un moment bun, sibienii fiind neînvinşi în actuala stagiune.

Unde se joacă meciul Hermannstadt – Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a SuperLigii

Meciul dintre Hermannstadt şi Universitatea Craiova se dispută joi, de la ora 21:00, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş şi va închide etapa a 8-a din SuperLigă. Sibienii nu pot evolua încă pe teren propriu, lucrările la stadionul din oraş fiind în plină desfăşurare.

ADVERTISEMENT

Stadionul Municipal din Sibiu este programat pentru inaugurare în luna decembrie a anului 2022, iar, teoretic, Hermannstadt ar putea să se întoarcă “acasă” anul viitor. Însă, rămâne de văzut dacă lucrările se vor desfăşura conform planului.

Cine transmite la TV partida Hermannstadt – Universitatea Craiova

Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport sunt posturile tv care vor transmite în direct confruntarea dintre Hermannstadt şi Universitatea Craiova. Meciul de la Mediaş va putea fi urmărit în timp real şi pe site-ul FANATIK.RO, în format live video.

ADVERTISEMENT

Florin Andrei este arbitrul desemnat de CCA să conducă la centru meciul dintre Hermannstadt şi Universitatea Craiova. El va fi ajutat la cele două tuşe de Mircea Orbuleţ şi Valentin Dumitru. În camera VAR îl vom avea pe Lucian Rusandu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Hermannstadt – Universitatea Craiova

Marius Măldărăşanu are tot lotul valid pentru confruntarea cu Universitatea Craiova. Fotbaliştii au primit veşti bune înaintea meciului, patronatul anunţând că s-au achitat toate restanţele salariale şi banii sunt la zi.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt l-a pierdut pe Plamen Iliev, care, sătul să fie neplătit, a părăsit echipa. El este aproape de a semna cu U Cluj din postură de jucător liber de contract, aşa cum FANATIK a anunţat.

Universitatea Craiova a jucat din trei în trei zile până acum, însă echipa lui Mirel Rădoi a ratat calificarea în grupele Conference League şi în această toamnă va avea doar meciurile din SuperLiga. Înaintea meciului cu Hermannstadt, Rădoi nu are probleme de lot.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la Hermannstadt – Universitatea Craiova

Gazdele sunt neînvinse în cele şase meciuri pe care le-au disputat în SuperLiga, însă favorita bookmakerilor rămâne Universitatea Craiova. Echipa lui Mirel Rădoi are cota 1,90 pentru a pleca cu toat cele trei puncte de la Mediaş.

De cealaltă parte, o victorie a celor de la Hermannstadt are cota 4,90, iar egalul are cota 3,10. Oltenii conduc autoritar la meciurile directe cu 5 victorii. Un meci s-a încheiat la egalitate, iar Hermannstadt s-a impus o singură dată.

ADVERTISEMENT