Fotbal intern

Hermannstadt vrea să îl dea afară pe Alexandru Pelici. Un fost antrenor de la Dinamo e favorit să îi ia locul

05.10.2018 | 08:41
Hermannstadt vrea sa il dea afara pe Alexandru Pelici Un fost antrenor de la Dinamo e favorit sa ii ia locul

FC Hermannstadt nu a început foarte bine sezonul 2018 – 2019, iar oficialii nou-promovatei în Liga 1 Betano vor să îl dea afară pe antrenorul Alexandru Pelici. Ultima înfrângere suferită de sibieni cu FCSB, scor 1-3, i-a fost fatală tehnicianului român care negociază rezilierea contractului.

FC Hermannstadt a promovat în Liga 1 Betano la finalul sezonului 2017 – 2018 din eşalonul secund, dar gruparea pregătită de Alexandru Pelici nu a avut evoluţii foarte bune în cele 10 etape jucate până în prezent. FC Hermannstadt a bifat două victorii, o remiză şi 7 înfrângeri şi se află pe poziţia a 13-a în clasamentul Ligii 1 Betano.

Oficialii lui Hermannstadt vor să îl dea afară pe Alexandru Pelici. Vasile Miriuţă e favorit să preia echipa

Astfel, oficialii lui FC Hermannstadt au decis să înceapă negocierile cu Alexandru Pelici pentru rezilierea contractului, deşi antrenorul a preluat echipa în iulie 2017 şi a promovat-o fără emoţii, anunţă gsp. Cel care ar urma să îi ia locul lui Alexandru Pelici pe banca tehnică a lui FC Hermannstadt este Vaslie Miriuţă, antrenor care ultima dată a pregătit-o pe FC Dinamo Bucureşti. Acesta a fost demis în februarie 2018 de către Ionuţ Negoiţă.

Alexandru Pelici a susţinut o conferinţă de presă la Hermannstadt
Alexandru Pelici în timpul unei conferinţe de presă

Ce zicea Alexandru Pelici după meciul cu FCSB

La finalul meciului Hermannstadt – FCSB, scor 1-3, din etapa a 10-a, Alexandru Pelici a dezvăluit că se aşteaptă să fie demis de pe banca tehnică a nou-promovatei. „Ştiam că dacă le dăm spaţii şi jucăm de la egal la egal cu ei ne vor pedepsi, pentru că au calitate individuală. Din păcate continuăm seria eşecurilor şi asta e cel mai neplăcut. Ne-am pierdut agresivitatea la 1-1, de parcă acest rezultat era un capăt de ţară. Nu am mai putut închide spaţiile la acest scor, probabil că am avut şanse de a reintra în meci, dar din păcate nu am mai reuşit să înscriem. Nu se poate merge aşa la nesfârşit. Va avea loc o discuţie şi vom vedea ce se va întâmpla. E important ca această echipă să facă puncte pentru că merită să rămână în prima ligă. Noi am încercat să jucăm de la egal la egal cu toate celelalte echipe, dar fie ghinionul, fie lipsa de concentrare la finalizare ne-au adus aici” a declarat Alexandru Pelici după meci.