Sport

Hermmanstadt – Petrolul 2-1, în etapa a 10-a din SuperLiga. Sibienii dau lovitura la ultima fază a partidei și urcă pe 2. Video

Vezi aici în format LIVE stream Hermannstadt - Petrolul. Partida este sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 15:00, la Mediaş, etapa a 10-a din SuperLiga.
10.09.2022 | 15:22
Hermmanstadt  Petrolul 21 in etapa a 10a din SuperLiga Sibienii dau lovitura la ultima faza a partidei si urca pe 2 Video
Hermmanstadt - Petrolul Live stream ora 15:00 în etapa a 10-a din SuperLiga. Duelul revelaţiilor nou promovate. Balaure vrea să repete golul marcat în Liga 2 în 2021 în poarta Petrolului. Foto: Hermannstadt Facebook
ADVERTISEMENT
10-09-2022
12:32

Hermannstadt - Petrolul 2-1. Sibienii urcă pe 2 cu un gol la ultima fază

FINAL. Hermannstadt – Petrolul 2-1 (Seto aut. 10, I. Stoica 90+4 / Irobiso 29) VIDEO

Min. 90+4. GOOOL Hermannstadt. 2-1. Stoica înscrie cu o lovitură de cap și păstrează punctele la Sibiu.

Min. 29: GOOOL Petrolul. 1-1. Irobiso finalizează excelent o acțiune bine construită de oaspeți.

Min. 10: GOOOL Hermannstadt. 1-0. Seto trimite mingea în propria poartă după o fază incredibilă. Lob perfect al japonezului, de la 20 de metri. Doar că în propria poartă.

Min. 1: Startul partidei.

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Mino Sota, Biceanu – Petrescu, Alhassan, Oroian – Paraschiv. Rezerve: Uțiu, Antoche, Ettienne, Răuță, Năstăsie, Balaure, Iancu, Buhăcianu, Hora. Antrenor: Marius Măldărășanu 

Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Juja – Borta, Dumitru, Seto, Tavares, Țicu – Irobiso, Grozav. Rezerve: Moroz, Pashov, Olaru, Cebotaru, Tusungama, Tugaliuc, Ivanovski, Cioiu, Măzărache. Antrenor: Nicolae Constantin 

Meciul Hermannstadt – Petrolul are loc sâmbătă, 10 septembrie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga. Este o confruntare deosebit de interesantă, pentru că pe teren se vor afla ocupantele locurilor 4 şi respectiv 3, deşi vorbim despre două noi promovate, cu serioase probleme financiare. Sibienii au un meci mai puţin faţă de prahoveni, dar sunt singura echipă din SuperLiga încă neînvinsă.

Unde se joacă meciul Hermannstadt – Petrolul

Confruntarea Hermannstadt – Petrolul se desfăşoară sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 15:00. pe stadionul Municipal din Mediaş, fiind al doilea meci consecutiv al acestei runde în care echipa gazdă nu poate evolua de ani de zile pe propria arenă, precum Chindia, pentru că lucrările la stadionul din Sibiu nu s-au încheiat de trei ani încoace!

ADVERTISEMENT

Deşi se va juca la Mediaş cu siguranţă tribunele nu vor fi goale. Cel puţin două-trei mii de suporteri ai lui Hermannstadt vor fi prezenţi alături de echipă iar de la Ploieşti sunt anunţate că vor sosi efective însemnate de fani ai lupilor galbeni, cel puţin o mie sau chiar 1500 urmând a ajunge la Mediaş.

Cine transmite la TV  partida Hermannstadt – Petrolul

Partida Hermannstadt – Petrolul se joacă sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Mediaş, în etapa a 10-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vremea nu pare a fi de partea sportului sâmbătă, 10 septembrie, la Mediaş. Vor fi 26 de grade, o temperatură bună, dar toată ziua va fi cerul acoperit şi sunt mari şanse să plouă, încă destul de puternic, în mai multe reprize. Meciul de la Mediaş a fost încredinţat altui arbitru craiovean, George Găman, fratele fundaşului de la Universitatea.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Hermannstadt – Petrolul

Mihai Măldărăşanu ar putea fi nevoit să evolueze în acest meci fără titularul postului de fundaş stânga, Opruţ, situaţie în care locul acestuia ar urma să fie luat de Issah. Însă nu vor lipsi cei mai importanţi jucători din compartimentul median şi din atac, adică Mino, Alhassan, Paraschiv şi Popescu.

ADVERTISEMENT

La Petrolul vestea bună este că fundaşul central Gabi Tamaş nu a mai plecat, cum ameninţase şi că este foarte posibilă revenirea la Ploieşti a celui care asigura marcarea golurilor sezonul trecut de Liga 2, Diarra. La acest meci nu se va afla pe teren atacantul macedonean Ivanovski, suspendat pentru cartonaşul roşu din meciul cu Chindia.

Cote la pariuri la jocul Hermmanstadt – Petrolul

Pentru casele de pariuri acesta este un meci foarte echilibrat şi în consecinţă cotele reflectă echilibrul. Favorită este dată totuşi echipa sibiană, poate şi pentru că nu a pierdut încă nici un meci, spre deosebire de ploieşteni, care au două eşecuri. Hermannstadt are cotă 2,50 pentru a câştiga, pentru Petrolul cota la victorie fiind de 3,20. Un gol al prahovenilor are cotă 1,45.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt şi Petrolul s-au ciocnit numai la nivelul eşalonului secund, în ultimii trei ani. Un singur meci a avut învingător, echipa sibiană, în 2021, cu 1-0, gol Balaure, care se află şi acum în lotul Sibiului. Celealte două jocuri s-au terminat fără învingător şi maximul de goluri înscris a fost de două goluri, motiv pentru care over 1,5 are cota 1,45.

 

ADVERTISEMENT