Sport

Hervin Ongenda, deturnat din drumul spre FCSB? Marius Croitoru: „Are o ofertă de un milion de dolari din străinătate!”

Marius Croitoru a anunțat că Hervin Ongenda mai are o ofertă din străinătate.
24.08.2021 | 20:45
Hervin Ongenda deturnat din drumul spre FCSB Marius Croitoru Are o oferta de un milion de dolari din strainatate
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FC Botoșani a recunoscut că în afară de oferta din străinătate și cea de la FCSB, Hervin Ongenda a mai primit o ofertă de la o echipă din Liga 1.

Marius Croitoru a continuat și a mai spus că nu se va opune unui posibil transfer, pentru că vrea să își ajute jucătorii să ajungă la echipe mai bune, dar îl sfătuiește pe Ongenda să nu accepte oferta din țările arabe.

ADVERTISEMENT

Hervin Ongenda, deturnat din drumul spre FCSB? Marius Croitoru a făcut anunțul

Marius Croitoru a vorbit despre ofertele primite de Hervin Ongenda, iar tehnicianul a recunoscut că jucătorul său a mai primit două oferte: una din România și una din străinătate.

„Există discuții nu numai cu FCSB-ul. În afară de cea a FCSB-ului, am mai primit încă două oferte, de la o echipă din România și un club din afară, care dă peste 1.000.000 de dolari, pe cuvântul meu.

ADVERTISEMENT

Dacă patronatul hotărăște, eu nu mă opun, înseamnă că și patronatul și jucătorul își dorește o plecare, rolul meu e de a antrena și posibilitatea de a se transfera la un club mai mare și de a primi un salariu mai mare”.

„Va fi teribil de greu dacă pleacă, dar nu mă opun!”

Marius Croitoru a continuat și a recunoscut că va fi o pierdere pentru FC Botoșani dacă va pleca Hervin Ongenda, însă nu se va opune și îl sfătuiește pe jucător să accepte o ofertă mai bună din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

„Oferta mai bună vine dintr-un campionat, în care jucătorul nu cred că și-ar dori să joace acolo, din zona Golfului, dar eu zic că nu e o ofertă la care să se gândească, e încă tânăr, mai ales că e în plină ascensiune.

Va fi teribil de greu dacă pleacă, dar rolul antrenorilor e de a face bine jucătorilor, cariera de fotbalist e scurtă, oricând poate veni o accidentare”, a mai spus Marius Croitoru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă din campionat, FC Botoșani a pierdut duelul cu Rapid, scor 0-2, partidă în care Hervin Ongenda a jucat.

„Hervin nu pleacă, în momentul ăsta, decât în situații speciale și nu știu dacă echipa mea este pregătită să-l dea. Deocamdată, nu m-am gândit la aspectul ăsta.

În momentul ăsta, nu cred că Ongenda pleacă la FCSB. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,55 este cota pentru „Rezultat final 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT