Sport

Hervin Ongenda, pe cale să plece de la FC Botoșani! Unde este dorit fotbalistul francez. Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre jucătorii care ar putea pleca, în această iarnă, de la echipa moldavă.
05.01.2022 | 16:31
Hervin Ongenda pe cale sa plece de la FC Botosani Unde este dorit fotbalistul francez Exclusiv
Valeriu Iftime a dezvăluit faptul că, pentru Hervin Ongenda, există interes de la un club din Golf
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime susține că, în momentul de față, trei jucători sunt pe „picior de plecare” de la FC Botoșani: Hervin Ongenda, Joyskim Dawa și Realdo Fili.

Hervin Ongenda, pe cale să plece de la FC Botoșani

Valeriu Iftime a dezvăluit faptul că, pentru Hervin Ongenda, există interes de la un club din Golf, iar șansele ca fotbalistul francez să o părăsească pe FC Botoșani, în această iarnă, sunt mari.

ADVERTISEMENT

„A fost o ofertă pentru Ongenda. El pleacă în Golf. Există o ofertă, dar care nu a ajuns la clubul meu. Ne-a spus doar impresarul.

Eu am spus suma și i-am transmis că cel mai important lucru e să vorbească cu jucătorul. Și, dacă jucătorul semnează, iar suma este cea pe care am cerut-o, îi dau drumul.

ADVERTISEMENT

Deci, numai dacă vrea jucătorul, pentru că la Ongenda am mai avut discuții apăsate când a plecat în Italia și a fost mai mult o telenovelă.

Aș vrea să discute cu copilul, să vadă dacă îi convin condițiile. Ongenda mi-a spus că încă nu e clar și că o să vadă când revine din vacanță”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: „Oferta lui Dawa este mai sigură decât cea a lui Ongenda!”

Totodată, patronul moldav susține că există șanse ca fundașul Joyskim Dawa să plece de la FC Botoșani, fiind dorit de o echipă din străinătate.

„Mai există discuții cu cineva pentru Dawa. La Dawa, era un preț care îmi convenea. Am vorbit și cu copilul, vrea și el să plece. A negociat înainte de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Dar n-a mai primit nimic clar. Oferta lui Dawa este mai sigură decât cea a lui Ongenda. Îl dorește o echipă din străinătate”, a mai spus Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime: „I-am dat hârtie lui Fili”

Inclusiv extrema Realdo Fili ar putea să nu se mai afle în echipa antrenată de Marius Croitoru, după această perioadă de mercato. Valeriu Iftime susține că fotbalistul albanez se află în negocieri cu o echipă aflată în eșalonul secund din campionatul Turciei și că este dispus să renunțe la el.

„I-am dat hârtie lui Fili, că poate pleca de la mine și că poate să nu vină la reunire. Are ofertă din Turcia, liga a 2-a”, a încheiat Valeriu Iftime.

  • 4 este locul ocupat de FC Botoșani în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT