Sport

Hervin Ongenda refuză transferul la FCSB: „E aproape imposibil, nu vrea”

Valeriu Iftime susține că mijlocașul francez refuză oferta FCSB-ului din dorința de a prinde un transfer în străinătate. Până atunci, va rămâne la Botoșani.
01.09.2021 | 12:10
Hervin Ongenda refuza transferul la FCSB E aproape imposibil nu vrea
ADVERTISEMENT

Deși este dorit insistent la FCSB, Hervin Ongenda are cu totul și cu totul alte planuri. Potrivit lui Valeriu Iftime susține, acesta a decis să rămână la Botoșani până în iarnă, când va forța un nou transfer în străinătate.

Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el. E aproape imposibil să meargă în România, având în vedere traiectoria pe care vrea să o aibă”, susține acționarul majoritar al moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez era văzut de Edi Iordănescu drept înlocuitorul ideal al lui Olimpiu Moruțan, pe care vicecampioana l-a cedat turcilor de la Galatasaray, în schimbul a 5,7 milioane de euro – mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

FCSB se mai și refuză. Hervin Ongenda vrea să rămână la Botoșani până în iarnă

Nu s-a mai vorbit nimic de Ongenda. Am vorbit cu el luni, trebuia să dau un răpsuns FCSB-ului, dar el e decis să rămână la Botoșani. În iarnă, el ar putea semna cu alt club. 

ADVERTISEMENT

Dar el a înțeles că are nevoie de un club unde să joace. După ce a plecat de la PSG, a avut vreo 4 sezoane în care nu a jucat deloc constant. Acum, la modul în care e poziționat, poare redeveni serios, se poate produce un declic.

Are nevoie de continuitate. La mine, devine indispensabil și poate deveni cel mai bun număr 10 din România. Și chiar este, la talentul și inventivitatea lui. Eu i-am zis că-i dau drumul.

ADVERTISEMENT

 Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el. Copilul nu vrea în România. E aproape imposibil să meargă în România, având în vedere traiectoria pe care vrea să o aibă”, a declarat Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

Reacție neașteptată după plecarea lui Chindriș: „Nu cred că Santa Clara e ce și-a dorit”

În altă ordine de idei, chiar dacă a acceptat să-l cedeze pe Andrei Chindriș în prima ligă portugheză, la Santa Clara, patronul moldovenilor nu pare deloc încântat de acest transfer. Ba chiar susține că nici fundașul central nu va primi salariul pe care și-l dorea.

ADVERTISEMENT

Niciodată n-am fost împotriva transferului lui Chindriș. Cu două nopți în urmă, el a decis să plece. Nu știa ce avion să plece, spre Belgia, Elveția sau Portugalia.

Trebuia să se decidă unde voia să se transfere. Nu va câștiga salariul pe care îl visa sau pe care-l dorea acum ceva vreme. E un pas important în cariera lui, dar nu vrea să rămână acolo.

Vrea mai mult. Dacă era după filosofia mea, ar fi plecat în urmă cu mai mult timp, pe mai mulți bani, dar asta e. A ajuns acolo, n-am decât să-i urez baftă. Sper să-l vândă cât mai repede Santa Clara, să iau și eu niște bani la transfer.

Cred că va pleca la alt club, nu cred că Santa Clara e ce și-a dorit el cu adevărat și nici salariul nu-l motivează. Și-ar dori foarte mult să ajungă mai sus. În opinia mea, pentru club nu e cea mai bună variantă, cum nici pentru el nu e”, a explicat Valeriu Iftime.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT