Premier League

Heung-Min Son va fi testat de coronavirus și va intra în carantină! Starul lui Tottenham s-a operat în Coreea de Sud

28.02.2020 | 17:53
HeungMin Son va fi testat de coronavirus si va intra in carantina Starul lui Tottenham sa operat in Coreea de Sud
ADVERTISEMENT

Heung-Min Son, starul lui Tottenham, va intra în carantină imediat după ce se va întoarce din Coreea de Sud, țara sa natală, unde a plecat să se opereze, după ce și-a fracturat brațul în meciul cu Aston Villa din Premier League.

Heung-Min Son va fi testat de coronavirus, după ce se va întoarce în Anglia

Heung-Min Son va fi testat de coronavirus, imediat după ce se va întoarce în Anglia din Coreea de Sud, unde s-a operat și va trebui să stea în carantină timp de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Son a călătorit până în Coreea de Sud înainte ca guvernul să pună mai multe restricții în privința plecărilor și venirilor în țară.

Starul lui Tottenham va rata restul sezonului, iar Jose Mourinho și-a dat seama de acest lucru, chiar înainte de verdictul doctorilor, imediat după încheierea meciului: „Nu mă voi mai putea baza pe Son în teren în acest sezon, în mintea mea ştiu asta. Îi vom simţi lipsa.

ADVERTISEMENT

Clubul a scris un comunicat simpatic, însă, dacă eu aş fi redactat comunicatul, aş fi făcut-o diferit. Situaţia nu putea fi mai rea, nu mai putem face nimic. Eram îngrijorat că nu mai opţiuni ofensive pe bancă, acum nu mai am opţiuni în atac nici pe teren”.

  • 27 de ani a împlinit Heung-Min Son pe 8 iulie

Messi a fost controlat de coronavirus

Înaintea meciului dintre Napoli și Barcelona, toți jucătorii catalanilor, inclusiv Lionel Messi, au fost controlați de coronavirus pe aeroport. În cele din urmă, elevii lui Quique Setien nu au avut nicio porblemă, iar partida s-a desfășurat fără probleme.

ADVERTISEMENT

În schimb, partida dintre Inter Milano și Ludogoreț s-a jucat cu porțile închise din cauza coronavirusului care a afectat localitățile Lombardo și Veneto din Italia.

  • 80.000.000 de euro este cota de piață a lui Heung-Min Son, conform transfermarkt.com