Premier League

Heung-min Son, vedeta lui Tottenham, a început stagiul de o lună la puşcaşii marini. Motivul pentru care nu poate fi văzut

20.04.2020 | 12:21
Heungmin Son vedeta lui Tottenham a inceput stagiul de o luna la puscasii marini Motivul pentru care nu poate fi vazut
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai buni jucători de la Tottenham, atacantul sud-coreean Heung-min Son, a început stagiul militar de o lună la puşcaşii marini, într-o unitate aflată pe Insula Jeju.

A plecat în martie acasă să se opereze de fractura de la mână

Premier League s-a închis între pereţii locuinţelor fiecărui jucător, oficial sau antrenor, în aşteptarea vremurilor mai bune, când pandemia de COVID 19 va fi stopată definitiv şi viaţa îşi va putea relua cursul obişnuit. Se speră ca acest lucru să aibă loc pe 8 iunie, dar e doar o ipoteză.

ADVERTISEMENT

Heung-min Son nu se mai află în Anglia încă de la începutul lunii martie. Atunci a decis să plece acasă, după ce şi-a fracturat mâna, pentru a fi operat şi a sta să se refacă în Coreea de Sud.

Recuperare după indicaţiile video de la Mourinho

Cu acceptul clubului Heung-Min Son a rămas în Coreea de Sud, urmând prin televideo toate indicaţiile pentru recuperare din partea staffului lui Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

Spera ca după recuperare să poată reveni în Anglia, chiar dacă acolo pandemia de coronavirus este mult mai puternică decât în ţara sa, urmând a efectua imediat carantina de 14 zile.

Program de infern în armată pentru jucător

Nici nu se gândea că ar mai putea fi chemat sub arme. Iniţial, Son, pentru că a făcut parte din echipa naţională care a câştigat aurul la Jocurile Asiei, ar fi trebuit scutit de serviciul militar, dar autorităţile s-au răzgândit şi l-au chemat de urgenţă.

ADVERTISEMENT

Acum se află într-una dintre cele mai dure locaţii ale armatei sud-coreene, urmând un program extrem de sever, la fel ca toţi camarazii săi: marşuri de câte 30 km cu greutate de 40 kg în spate, stat o perioadă de timp într-o cameră unde s-au aruncat gaze lacrimogene şi multe alte delicii de neuitat ca experienţă.

A cerut fanilor să nu vină să îl vadă

Numai că fanii lui, care ar fi vrut să îl vadă în uniformă, au primit interdicţie, din cauza pademiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

“Din cauza situaţiei actuale şi a pandemiei de Covid-19, sunt interzise adunările mari de oameni. Pentru a respecta politica guvernamentală, Son a decis să participe la o instrucţie nedeschisă publicului. Vă rugăm să nu veniţi să-l vedeţi” scrie pe pagina de Facebook a jucătorului.

ADVERTISEMENT
Tags: