Heynckes are încredere în Real Madrid: “Nu-i subestimaţi, o vor elimina pe PSG”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
06/02/2018, 18:19
Heynckes are încredere în Real Madrid: “Nu-i subestimaţi, o vor elimina pe PSG”

Jupp Heynckes ştie foarte bine care este starea din acest meomtn de la Real Madrid, după ce a reuşit să câştige Liga Campionilor cu trupa de pe Bernabeu, la finalul unui sezon desfăşurat în circumstanţe asemănătoare.

Actualul antrenor de la Bayern Munchen a câştigat în 1998 Liga Campionilor cu Real Madrid, fiind trofeul cu numărul şapte în cea mai importantă întrecere la nivelul echipelor de club pentru trupa spaniolă: “Când am câştigat Liga Campionilor în 1998, am terminat pe patru în campionat. Ştiu din propria experienţă că nu trebuie să îi subestimezi. Au o echipă o bună pentru Liga Campionilor. Nu îi poţi exclude din Champions League”

Heynckes ştie unde se va face diferenţa în duelul cu PSG

Jupp Heynckes este cel mai experimentat antrenor din Liga Campionilor în acest sezon şi intuieşte unde se va face diferenţa în dubla dintre Real Madrid şi PSG“Au mai multă experienţă ca PSG, puţin mai multă. Eu cred că ei vor câştiga această dublă”, a declarat antrenorul celor de la Bayern Munchen.

Prima manşă a duelului dintre Real Madrid se va desfăşura pe 14 februarie, pe Santiago Bernabeu, într-o partidă crucială pentru Zinedine Zidane. Antrenorul francez se află sub presiune în urma rezultatelor modeste obţinute în acest sezon.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.