Heynckes are încredere în Real Madrid: "Nu-i subestimaţi, o vor elimina pe PSG"

Jupp Heynckes, Real Madrid, Champions League

Jupp Heynckes, actualul antrenor al lui Bayern Munchen, este de părere că Real Madrid o va elimina pe PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Jupp Heynckes ştie foarte bine care este starea din acest meomtn de la Real Madrid, după ce a reuşit să câştige Liga Campionilor cu trupa de pe Bernabeu, la finalul unui sezon desfăşurat în circumstanţe asemănătoare.

Actualul antrenor de la Bayern Munchen a câştigat în 1998 Liga Campionilor cu Real Madrid, fiind trofeul cu numărul şapte în cea mai importantă întrecere la nivelul echipelor de club pentru trupa spaniolă: "Când am câştigat Liga Campionilor în 1998, am terminat pe patru în campionat. Ştiu din propria experienţă că nu trebuie să îi subestimezi. Au o echipă o bună pentru Liga Campionilor. Nu îi poţi exclude din Champions League"

Heynckes ştie unde se va face diferenţa în duelul cu PSG

Jupp Heynckes este cel mai experimentat antrenor din Liga Campionilor în acest sezon şi intuieşte unde se va face diferenţa în dubla dintre Real Madrid şi PSG"Au mai multă experienţă ca PSG, puţin mai multă. Eu cred că ei vor câştiga această dublă", a declarat antrenorul celor de la Bayern Munchen.

Prima manşă a duelului dintre Real Madrid se va desfăşura pe 14 februarie, pe Santiago Bernabeu, într-o partidă crucială pentru Zinedine Zidane. Antrenorul francez se află sub presiune în urma rezultatelor modeste obţinute în acest sezon.