News

Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții. Mare atenție, e vorba despre factura pe luna mai. Ce trebuie să faci

Vine un anunț extrem de important de la Hidroelectrica pentru toți clienții din țară. E vorba despre factura pe luna mai.
22.06.2024 | 15:32
Hidroelectrica anunt important pentru toti clientii Mare atentie e vorba despre factura pe luna mai Ce trebuie sa faci
Ce se întâmplă cu factura Hidroelectrica pe luna mai. Anunț important pentru toți clienții. Sursa foto: Facebook / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sutele de mii de români care sunt abonați la Hidroelectrica primesc o informație extrem de importantă legată de factura pentru luna mai. Ce trebuie să facă cetățenii.

Ce se întâmplă cu factura Hidroelectrica pe luna mai. Anunț important pentru toți clienții

Hidroelectrica, producătorul de energie electrică din România cu peste 600.000 de clienți casnici, face un anunț extrem de important în legătură cu plata facturilor pentru ultima lună de primăvară.

ADVERTISEMENT

Conform unui comunicat emis recent, compania de stat din domeniul energiei a început să emită facturile pentru luna mai 2024. E important de precizat că există unii clienţi care nu văd încă factura decât în contul iHidro. Aceștia trebuie să mai aștepte până o primesc pe e-mail.

Iată și mesajul venit de la companie: ”Se emit facturile pentru mai 2024. Avem confirmarea ca HE a început să emită facturile pentru luna mai 2024. Cei care nu le-ați primit încă, le veți primi în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Îi rugăm pe cei care ați primit factura și vor să ne împărtășească asta, să precizeze județul unde aveți locul de consum în rubrica de comentarii a acestei postări, astfel încât să creăm puțină vizibilitate în ceea ce privește județele pentru care se emit facturile pentru mai 2024.

PS. Cei care nu ați primit încă factura pe email și vedeți factura doar în contul iHidro, mai așteptați. O să primiți pdf-ul facturii și pe email”, anunță Hidroelectrica, conform NewsWeek.

ADVERTISEMENT

Veste bună pentru românii care au facturi la Hidroelectrica

În urmă cu exact o lună, clienții casnici ai Hidroelectrica au primit o veste excelentă. Compania producătoare de energie electrică a anunțat că românii vor avea posibilitatea de a achita facturile prin ajutorul aplicației iHidro.

Aceasta poate fi descărcată din App Store și din Google Play. Grație aplicației, clienţii companiei pot să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului de pe site-ul Hidroelectrica, facturile pot fi plătite într-un interval destul de extins. E vorba de 45 de zile în cazul clienților casnici și 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici. Mare atenție: pentru aceste perioade nu sunt percepute penalități.

ADVERTISEMENT