Nicio categorie

Hierro este noul selecţioner al Spaniei! Decizie absolut neaşteptată

13.06.2018 | 15:34
Hierro este noul selecționer al Spaniei. A fost directorul sportiv al Federaţiei

Fernando Hierro este noul selecţioner al Spaniei, deocamdată pe durata turneul final al CM din Rusia.  În funcţie de rezultate şi de intenţiile fostului jucător de la Real Madrid se va vedea dacă va continua sau nu.

Hierro ocupa funcţia de director sportiv la Federaţia spaniolă şi avusese o discuţie tensionată cu Julen Lopetegui, după ce acesta a recunoscut anunţul oficial făcut de Real Madrid, faptul că urma să îi preia pe galactici după Mondial.

Hierro este noul selecţioner al Spaniei! Preşedintele Federaţiei riscă enorm

Lopetegui a fost demis din funcţia de selecţioner, deşi nu înregistrase nici un eşec în 20 de partide: 14 victorii şi 6 remize. Deşi jucătorii au vrut să continue cu el, preşedintele Federaţiei nu a putut trece peste faptul că fostul selecţioer nu a anunţat federaţia despre decizia sa de a semna cu Real Madrid.

Hierro a activat, după ce şi-a încheiat cariera de jucător în 2005, ca director sportiv al Federaţiei, în perioada 2007-2011, după care a îndeplinit aceeaşi funcţie la Malaga, până în 2012. În 2014 a intrat pentru prima dată în munca de antrenorat, înlocuindu-l ca secund al lui Carlo Ancelotti la Real Madrid pe Zinedine Zidane! Apoi a încercat ca principal la Oviedo, în Segunda Division, în 2016. În 2017 a revenit la Federaţie, ca director sportiv.

Hierro este noul selecționer al Spaniei. Misiune foarte grea pentru fostul director sportiv. Îl înlocuieşte pe Julen Lopetegui
Hierro este noul selecționer al Spaniei. Misiune foarte grea pentru fostul director sportiv

Pentru Fernando Hierro este cea mai grea misiune, el fiind pus într-o situaţie foarte dificilă, pentru că în meseria de antrenor nu are o experienţă prea bogată. Va fi ajutat de Albert Celades, selecţionerul de la U21. Obiectivul Spaniei este câştigarea titlului mondial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri