Hierro își face autocritica după Spania – Maroc 2-2! ”Nu aceasta este calea”

Traian Terzian    Catalin Oprea   
în CM 2018
26/06/2018, 00:01
Hierro își face autocritica după Spania – Maroc 2-2! ”Nu aceasta este calea” GALERIE FOTO
Selecționerul spaniol Fernando Hierro își face autocritica după Spania - Maroc 2-2 la CM 2018

Selecționerul echipei naționale a Spaniei, Fernando Hierro, își face autocritica după meciul Spania – Maroc 2-2, din ultima etapă a grupei B de la Campionatul Mondial din Rusia. Deși ibericii au câștigat grupa, tehnicianul nu este mulțumit de jocul echipei sale.

”I-am avertizat pe jucătorii mei că după multă suferință marocanii vor da totul în această partidă. Trebuie să fim autocritici, nu aceasta este calea. Nu putem avea prea multe șanse dacă vom continua așa. Totuși, cu bune și rele, am terminat pe primul loc”, a spus selecționerul spaniol, conform cotidianului Marca.

Selecționerul spaniol Fernando Hierro își face autocritica după Spania - Maroc 2-2 la CM 2018
Selecționerul spaniol Fernando Hierro își face autocritica după Spania – Maroc 2-2 la CM 2018

Hierro își face autocritica după Spania – Maroc 2-2: ”Trebuie să ne ajustăm jocul”

”Dacă vom ajunge acolo unde visăm avem nevoie să ne ajustăm jocul și în special cel defensiv. Știu că este loc de mai bine. Avem jucători de calitate, putere ofensivă, dar trebuie să ne adaptăm diferitelor situații în care ne duce meciul”, a mai spus Hierro.

Reprezentativa Spaniei a remizat cu Maroc, scor 2-2, şi s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de pe primul loc din grupa B. Pentru Spania au înscris Isco 19 şi Iago Aspas 90+2, iar pentru Maroc au punctat Boutaib 14 şi En-Nesyri 81.

Beneficiind de faptul că Portugalia a scos doar un egal, 1-1, cu Iran, Spania a încheiat pe primul loc în Grupa B și va juca în optimile de finală cu Rusia.

Închide ×