Fotbal international

Higuain, eliminat în AC Milan – Juventus! A vrut să se bată cu Ronaldo. Video

12.11.2018 | 00:23
Higuain eliminat in AC Milan  Juventus A vrut sa se bata cu Ronaldo Video
ADVERTISEMENT

AC Milan – Juventus Torino s-a jucat în runda cu numărul 12 din Serie A. Campioana Italiei s-a impus cu scorul de 2-0, la capătul unui meci în care milanezii au ratat un penalty prin Gonzalo Higuain. Jucătorul argentinian a primit un cartonaș galben în minutul 83 pentru o intrare dură, apoi a vrut să se bată cu Ronaldo și a fost eliminat.

Juventus a început în atac partida jucată pe terenul celor de la AC Milan și a deschis scorul prin Mario Mandzukic după doar 9 minute de joc, din pasa lui Alex Sandro. Benatia a primit cartonaș galben la jumătatea reprizei, iar Gonzalo Higuain a ratat o lovitură de la 11 metri cu puțin timp înainte de pauză. Bakayoko a fost și el sancționat cu un cartonaș galben în repriza secundă, iar Cristiano Ronaldo a făcut 2-0 pentru Juventus în minutul 81.

ADVERTISEMENT

Gonzalo Higuain a fost eliminat! A vrut să se bată cu Ronaldo

Gonzalo Higuain a jucat tot mai nervos spre finalul partidei, fiind cel mai probabil afectat de penalty-ul ratat în prima repriză. În minutul 83, argentinianul a primit cartonaș galben după o intrare dură la un adversar. Jucătorul a fost nemulțumit de decizia arbitrului și a început să gesticuleze și să strige pe teren, iar centralul întâlnirii i-a arătat al doilea galben și implicit cartonașul roșu. Jucătorii celor 2 echipe s-au strâns în jurul lui, iar Cristiano Ronaldo i-a cerut explicații, apropiindu-se încet de el. Higuain a fost tot mai agresiv în limbaj și a fost liniștit cu greu de colegi. Higuain a jucat în 12 partide pentru AC Milan în acest sezon, a marcat 7 goluri și a dat o pasă de gol.

Borini a primit și el galben în minutul 87, iar AC Milan – Juventus s-a terminat 0-2. În urma acestui rezultat, Juventus este lider în Serie A, cu 34 de puncte după 12 etape, urmată în clasament de Napoli, cu 28 de puncte. AC Milan este abia pe poziția a 5-a, cu 21 de puncte, la un singur punct în spatele lui Lazio, care ocupă loc de Champions League.

ADVERTISEMENT