Fotbal international

Higuain nu mai are loc la Juventus după transferul lui Ronaldo. Va semna cu Milan

31.07.2018 | 14:48
Higuain nu mai are loc la Juventus dupa transferul lui Ronaldo Va semna cu Milan

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino a adus un plus de valoare campioanei Italiei, însă sunt și jucători care nu mai figurează în planurile antrenorului odată cu venirea portughezului. Gonzalo Higuain a fost anunțat că nu mai reprezintă o opțiune pentru tehnicianul Allegri, iar jucătorul va semna cu Milan, unde va juca sub formă de împrumut. Alături de el va merge și Mattia Caldara.

Jurnaliștii italieni anunță că oficialii lui Juventus și cei ai lui AC Milan s-au înțeles, iar Higuain ar urma să ajungă pe San Siro. Fratele lui Gonzalo este cel care se ocupă de negocierile dintre cele două cluburi, iar Gazzetta dello Sport scrie că acesta se află deja la Milano, acolo unde discută ultimele detalii ale mutării. Gonzalo Higuain nu pleacă singur la Milan, ci alături de un alt jucător de-al lui Juventus, Mattia Caldara. Transferul lui Higuain la Milan vine la scurt timp după ce presa anunța mutarea sa la Chelsea Londra.

Higuain este unul dintre cei mai importanţi atacanţi din Europa, dar în ultimul sezon din Serie A a marcat doar 16 goluri în cele 33 de partide. Fotbalistul care a evoluat şi la Real Madrid a contribuit însă la câştigarea celui de-al şaptelea titlu consecutiv de către Juventus în Italia. Nici la Campionatul Mondial 2018 nu a avut prea mult succes cu reprezentativa Argentinei, care a fost eliminată de Franța în optimile de finală, scor 2-4. După Mondial, Higuain a mers în Mallorca în vacanță alături de iubita lui, Lara Wechsler și de fiica lor Alma. Cei trei au fost fotografiați în timpul vacanței pe care și-au petrecut-o în Mallorca. Argentinianul a fost zărit în timp ce își purta fetița pe brațe, plimbându-se pe plajă și vorbind cu iubita sa. Cuplul părea că se bucură la maximum de timpul petrecut împreună. Și-au făcut selfie-uri, apoi s-au îndreptat către un restaurant de pe plajă, une au luat masa și s-au răcorit.

Higuain va semna cu AC Milan. Juventus îl vrea înapoi pe Bonucci

Leonardo Bonucci, fundaşul de 31 de ani al celor de la AC Milan, este foarte aproape de un transfer la Juventus, conform informaţiilor oferite de jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport. Stoperul urmează să întărească şi mai mult campioana Italiei după aducerea unor jucători precum Cristiano Ronaldo sau Emre Can în această vară. Căpitanul celor de AC Milan s-a aflat în conflict cu Max Allegri în ultimele luni petrecute la Juventus şi a fost lăsat în afara lotului la o partidă cu FC Porto din Liga Campionilor.  Bonucci a fost vândut cu 42 de milioane de euro la formaţia de pe San Siro în 2017.