Audi Schi

Hirscher este imbatabil! Victorie în slalomul uriaş de la Garmisch-Partenkirchen

Schiorul Marcel Hirscher domină autoritar sezonul de schi alpin şi a câştigat la Garmisch-Partenkirchen a zecea cursă.
29.01.2018 | 17:33
Hirscher este imbatabil! Victorie în slalomul uriaş de la Garmisch-Partenkirchen
ADVERTISEMENT

Austriacul în vârstă de 28 de ani a obţinut a zecea victorie în acest sezon şi a câştigat al treilea slalom uriaş consecutiv. Hirscher, care a obţinut a 55-a victorie în carieră, l-a devansat pe compatriotul său Hermann Maier (54 de victorii).

Marcel Hirscher a câştigat almbele manşe ale slalomului uriaş de la Garmisch-Partenkirchen şi a încheiat cursa cu timpul de două minute, 40 de secunde şi 18 sutimi. El i-a devansat pe compatriotul său Manuel Feller (2:41.75) şi pe americanul Ted Ligety (2:41.87).

ADVERTISEMENT

Hirscher are un avans considerabil în clasamentul general

Marcel Hirscher s-a mai impus în acest sezon la Beaver Creek (slalom uriaş), Val d’Isere (slalom), Alta Badia (slalom uriaş), Madonna di Campiglio (slalom), Zagreb (slalom), Adelboden (slalom uriaş şi slalom), Wengen (slalom) şi Schladming (slalom).

Austriacul are un avans considerabil în clasamentul general. El a acumulat 1.254 de puncte, fiind urmat de norvegienii Henrik Kristoffersen (1.030 de puncte) şi Aksel Lund Svindal (716 puncte). Hirscher se află şi în fruntea clasamentului general în proba de slalom uriaş, cu 105 puncte mai mult decât Kristoffersen.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri