Audi Schi

Hirscher este imbatabil! Victorie şi în slalomul de la Adelboden

Schiorul austriac Marcel Hirscher s-a impus şi în proba de slalom de la Adelboden (Elveţia) şi a reuşit a patra victorie consecutivă.
08.01.2018 | 21:33
Hirscher este imbatabil! Victorie şi în slalomul de la Adelboden
ADVERTISEMENT

Hirscher, care a obţinut a 52-a victorie în carieră, a încheiat cele două manşe cu timpul de un minut, 50 de secunde şi 94 de sutimi şi i-a devansat cu 13 sutimi pe compatriotul său Michael Matt şi cu 16 sutimi pe norvegianul Henrik Kristoffersen.

Marcel Hirscher, în vârstă de 28 de ani, se află cel de-al şaptelea succes din acest sezon, după ce s-a mai impus la Beaver Creek (slalom uriaş), Val d’Isere (slalom), Alta Badia (slalom uriaş), Madonna di Campiglio (slalom), Zagreb (slalom) şi Adelboden (slalom uriaş).

ADVERTISEMENT

Hirscher este lider autoritar în clasamentul general

Austriacul are un avans considerabil în clasamentul general. El a acumulat 874 de puncte, fiind urmat de Henrik Kristoffersen (720 de puncte) şi francezul Alexis Pinturault (547 de puncte). Hirscher se află şi în fruntea clasamentului general în proba de slalom, cu 99 de puncte mai mult decât Kristoffersen.

Slalomul feminin de la Kranjska Gora (Slovenia) a fost câştigat de americanca Mikaela Shiffrin, aflată la victoria cu numărul 40 din carieră, urmată de suedeza Frida Hansdotter şi elveţianca Wendy Holdener. Shiffrin este prim şi în clasamentul general (1.281 de puncte), urmată de Holdener (560 de puncte) şi slovaca Petra Vlhova (554 de puncte).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri