ADVERTISEMENT
Audi Schi

Hirscher s-a impus la Beaver Creek! Cine a câştigat proba feminină de super-G de la Lake Louise

Staţiunea americană Beaver Creek a găzduit prima cursă masculină a anului de slalom uriaş , în timp ce fetele au avut super-G la Lake Louise în Canada.
Autor: Vicentiu Dinescu | 06.12.2017 | 19:18
Hirscher s-a impus la Beaver Creek! Cine a câştigat proba feminină de super-G de la Lake Louise

Slalomul uriaş masculin trebuia să înceapă la Solden, dar acea cursă a fost anulată din cauza unei furtuni. Cursa de la Beaver Creek a fost câştigat de austriacul Marcel Hirscher, urmat de norvegianul Henrik Kristoffersen şi de germanul Stefan Luitz.

ADVERTISEMENT

Prima manşă a slalomului uriaş a fost influenţată de vântul puternic, iar Hirscher a fost abia al treilea, după Luitz şi americanul Ted Ligety. În manşa secundă, austriacul a reuşit o cursă perfectă şi s-a impus la doar trei luni jumătate după ce şi-a fracturat glezna.

Hirscher vrea să câştige şi la Val d’Isere

Marcel Hirscher, în vârstă de 28 de ani, va merge la sfârşitul acestei săprămâni în staţiunea franceză Val d’Isere cu gândul de a da lovitura într-un din cele două curse, slalom uriaş şi slalom. În clasamentul general conduce norvegianul Kjetil Jansrud.

ADVERTISEMENT

Proba de super-G de la Lake Louise a fost câştigată de Tina Weirather din Liechtenstein, urmată de elveţianca Lara Gut şi de austriaca Nicole Schmidhofer. Fetele vor merge în weekend la St. Moritz (Elveţia), unde vor avea o combinată alpină şi două super-G.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!