Life

HiSky, vești bune pentru români. Trei noi zboruri din București către 3 orașe importante. Biletele s-au pus în vânzare

Vești bune din partea HiSky. Compania aeriană introduce trei noi zboruri din Capitală către 3 orașe importante din Europa.
31.03.2023 | 21:51
HiSky vesti bune pentru romani Trei noi zboruri din Bucuresti catre 3 orase importante Biletele sau pus in vanzare
Cât costă biletele către cele patru orașe europene. Sursa foto: News.ro
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru români, din partea companiei aeriene HiSky. Vor putea zbura direct din București către trei orașe importante din Europa. Biletele s-au pus, deja, în vânzare de la finalul acestei luni. Cursele vor fi unele regulate, promit reprezentanții HiSky.

Curse aeriene cu HiSky din Capitală, către trei orașe importante din Europa

Primul zbor a fost stabilit de către compania aeriană pentru 31 martie, către Dublin. Acesta se va efectua de acum încolo cu Airbusuri A321neoLR. Patru rute pe săptămână ar trebui să fie făcute către capitala Irlandei, din București cu modelul de aeronavă, informează boardingpass.ro

ADVERTISEMENT

De duminică, 2 aprilie, românii doritori vor avea posibilitatea să achiziționeze bilete de la HiSky și către Malaga, Spania. În zilele de joi și duminică, se vor efectua, curse către această destinație, tot cu modelul de avion A321neoLR.

Ce prețuri au biletele din București către cele trei orașe din Europa

De asemenea, sunt disponibile zboruri și către Bruxelles, cu modelul Airbus 320. De altfel, din 6 aprilie, curse se vor efectua și către Tel Aviv. În ceea ce privește prețurile biletelor, acestea depășesc 100 de euro, de persoană, dus-întors.

ADVERTISEMENT

De exemplu, pentru un zbor cu un avion de la HiSky, cu plecare pe 31 martie și întoarcere pe duminică, 2 aprilie, trebuie să scoateți din portofel suma de 170 de euro, iar dacă ratați zborul de duminică, vă mai rămâne ziua de marți, la prețul de 150 de euro, potrivit booking.

HiSky pune la dispoziție, cu modelele Airbus A319 și A320, și rutele din București spre și dinspre aeroporturile din Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași sau Chișinău. Nu sunt excluse din zborurile charter, începând chiar din data actuală, 31 martie 2023.

ADVERTISEMENT

Cum să te comporți în timpul zborului

Pentru cei cu frică de înălțime, atitudinea este foarte importantă în timpul unui zbor. Specialiștii recomandă să vă păstrați calmul, iar dacă începeți să rămâneți fără aer, inspirați și expirați sau utilizați masca de oxigen. Nu uitați să beți apă și să atenționați stewardesele despre starea voastră.

”Ar fi de preferat sa bei multa apa inainte de a decola, astfel incat sa fii bine hidratat pe timpul zborului, mai ales daca ai in jur persoane care sufera de infcetii respiratorii, tusesc si stranuta, deci purtarea mastii se impune foarte serios.

ADVERTISEMENT

Insa , daca ai parte de un zbor lung, ar trebui ca periodic sa bei catitati de apa, sistematic. Asigura-te ca eficientizezi la maxim timpul in care nu porti masca pentru a bea apa si dezinfecteaza mainile inainte de a bea.

Aerul recirculat din avion te deshidrateaza si poti avea simptome neplacute precum ameteli si dureri de cap. Asadar,asigura-te ca mentii un nivel optim de lichide , prin consumul de apa,  ceaiuri sau sucuri naturale – important e sa te hidratezi”, potrivit Corinei Dragomir, specialist în medicină și astrologie chineză.

ADVERTISEMENT
Tags: