A jucat la Mondiale, apoi a ajuns să lucreze la NASA! "Experienţă uluitoare"

shaka hislop, nasa, newcastle, west ham, cm 2006

Shaka Hislop a participat la Campionatul Mondial din 2006, alături de echipa naţională a statului Trinidad Tobago. După ce s-a lăsat de fotbal, fostul portar a ajuns să lucreze pentru NASA.

Shaka Hislop este unul dintre cei mai cunoscuţi portari din istoria Premier League, unde a jucat timp de zece sezoane pentru Newcastle, West Ham şi Portsmouth. Fostul internaţional s-a retras în 2007 din fotbal şi a ales ca pentru câţiva ani să se îndepărteze de fenomen. 

După ce s-a lăsat de fotbal, Shaka Hislop a ajuns să lucreze pentru NASA. Fostul portar este licenţiat în inginerie mecanică, diploma opţinând-o la Universitatea Howard, înainte să ajungă în fotbalul din Anglia.

Hislop, zece ani la ESPN

"Am o diplomă de inginer mecanic şi am lucrat câţiva ani pentru NASA. Proiectul Staţiei Spaţiale era împărţit în mai multe oraşe, iar eu lucram în Washington, unde supravegheam naveta spaţială Endeavour. Am petrecut câteva luni acolo, ca intern. A fost o experienţă uluitoare", a declarat Shaka Hislop.

După ce a lucrat la NASA, Hislop a revenit la fotbal, dar nu în calitate de jucător. Din 2008 şi până în prezent, fostul de portar lucrează pentru ESPN, unde participă la diverse emisiuni sportive, în calitate de comentator. Cu doi înainte, Shaka Hislop a făcut parte din lotul naţionalei statului Trinidad Tobago, calificată la Campionatul Mondial din Germania.