Fotbal intern

Terifiant! Cel mai mare criminal al omenirii n-a murit! FBI recunoaşte că Hitler a fugit în Argentina

Conform datelor oficiale, Adolf Hitler s-a sinucis în buncărul său subteran, iar coprul său a fost găsit de ruşi înainte ca Armata Roşie să se retragă. Totuşi, cîteva documente clasificate...
Autor: Ionuţ Cataramă | 19.02.2015 | 12:16
Terifiant! Cel mai mare criminal al omenirii n-a murit! FBI recunoaşte că Hitler a fugit în Argentina

Conform datelor oficiale, Adolf Hitler s-a sinucis în buncărul său subteran, iar coprul său a fost găsit de ruşi înainte ca Armata Roşie să se retragă. Totuşi, cîteva documente clasificate arată faptul că FBI a avut unele suspiciuni legat de moartea dictatorului.

SIMONA HALEP. Veşti proaste! Nu a SCĂPAT de problemele medicale!

Documentele susţin că Hitler şi Eva Braun şi-ar fi înscenat moartea şi că ar ar fi primit ajutor din partea directorului OSS – Allen Dulles. Într-unul dintre documentele din Los Angeles se arată că FBI ar fi avut cunoştinţă de un submarin misterios care ar fi transportat cîţiva oficiali nazişti pînă în Argentina.

GIGI BECALI. Patronul, “curăţat” de 70.000 €! “Mi-a plătit tot!”

Pe acesta s-ar fi aflat şi Hitler, împreună cu Eva Brown. Din primele informaţii, se pare că guvernul argentinian l-ar fi ajutat pe dictator să se ascundă.

STEAUA. Cum a trăit familia lui Ţucudean debutul: “Nu îi dă cadou!”

Identitatea informatorului a rămas ascunsă, însă detaliile oferite de acesta i-au determinat pe agenţii FBI să păstreze documentele în arhivă, deşi americanii nu au investigat cazul mai departe.

Pustai anunţă renaşterea Rapidului “Terminăm în primele şase!”

De asemenea, în 1945, generalul şi omul politic Dwight David Eisenhower a scris că posibilitatea ca Hitler să trăiască liniştit şi fără nici o problemă în Argentina este foarte mare.

Moarte ŞOCANTĂ! O legendă a decedat în mod SUBIT!

Nu ar fi pentru prima dată cînd OSS ar ajuta un important personaj nazist să scape de pedeapsă. Adolf Eichmann a fost localizat în Argentina în 1960, astfel că şi Hitler a trăit, cel mai probabil, liniştit în America de Sud.

O jurnalistă cunoscută a făcut o dezvăluire şocantă: Am fost damă de lux

SURSA: www.disclose.tv

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!