Fotbal intern

Hizo, cuvinte de laudă pentru Hermannstadt! ”Nu ne-am făcut de râs”

27.05.2018 | 23:56
Hizo cuvinte de lauda pentru Hermannstadt Nu neam facut de ras

Fostul antrenor Viorel Hizo, ambasador al finalei Cupei României din partea AFC Hermannstadt, a avut numai cuvinte de laudă pentru echipa sibiană, despre care a spus că nu s-a făcut de râs la partida de pe Arena Naţională, câştigată cu 2-0 de CS Universitatea Craiova.

”În primul rând cred că nu ne-am făcut de râs, Sibiul a jucat destul de bine 30 de minute, chiar a pus probleme, a ţinut mingea şi e de remarcat că e una dintre puţinele finale în care jandarmii nu au intrat pe teren. Nu s-a aruncat cu petarde. Trebuie să privim partea plină a paharului, am jucat cât am putut”, a declarat Hizo, conform news.ro.

Hizo: ”Craiova a avut o viteză în plus față de Hermannstadt”

”Echipa merită felicitări şi este un pas mare pe care Sibiul l-a făcut. Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Craiova e o echipă mai bună, mai experimentată, mai matură, a avut o viteză în plus faţă de Hermannstadt şi s-a văzut valoarea individuală a jucătorilor, care a făcut diferenţa până la urmă”, a precizat fostul tehnician.

Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul formaţiei Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanilor în anul 1991.

CS Universitatea Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

Victoria în faţa lui Hermannstadt a venit la 25 de ani, fără o lună, de când Universitatea Craiova a cucerit ultima dată Cupa României. Finala s-a jucat pe 26 iunie 1993, pe stadionul “Naţional”, când oltenii au învins-o pe Dacia Unirea Brăila, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Cristian Vasc şi Gheorghe Craioveanu.