Fotbal intern

SCANDAL MONSTRU la o echipă de top! “A sărit la bătaie! E EXCLUS din lot!”

UPDATE: Un alt jucător a fost dat afară de oficialii Petrolului Ploieşti, Romario Pires. Site-ul oficial al prahovenilor a emis un comunicat conform căruia contractul dintre jucător şi Petrolul...
30.08.2014 | 15:30
SCANDAL MONSTRU la o echipa de top A sarit la bataie E EXCLUS din lot

UPDATE: Un alt jucător a fost dat afară de oficialii Petrolului Ploieşti, Romario Pires. Site-ul oficial al prahovenilor a emis un comunicat conform căruia contractul dintre jucător şi Petrolul a fost încetat de comun acord. Fotbalistul în vîrstă de 25 de ani activa din ianuarie 2013 la echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

“FC Petrolul Ploieşti şi mijlocaşul brazilian Romario Santos Pires au ajuns, astăzi, la o înţelegere privind încetarea de comun acord a contractului. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Romario pentru efortul depus de la venirea sa la Ploieşti şi îi urează mult succes în continuare”, se arată pe site-ul Petrolului.

 

UPDATE 15:30 / Ovidiu Hoban a fost exclus din lotul Petrolului pentru derby-ul cu CFR Cluj de duminică, ora 21:00, după un incident la finalul meciului cu Dinamo Zagreb, iar internaţionalul român se antrenează singur în aceste zile.

Este adevărat, după meci, Marius Niculae, directorul sportiv, a mers în vestiar şi le-a reproşat lipsa de atitudine, lipsa de implicare. Mutu, Teixeira, Albin şi ceilalţi erau cu capetele plecate, supăraţi, iar Hoban a sărit la bătaie. Nu se pot tolera astfel de lucruri. Pînă marţi, cînd revin în ţară, Hoban este exclus din lot! Să ştiţi că el a avut o ieşire deplasată şi faţă de Lucescu, anul trecut, la meciul de la Timişoara. Am trecut cu vederea, să menţinem o unitate de grup. Dar nu se poate să-i tolerăm la nesfîrşit lui Hoban astfel de manifestări!, a declarat Dan Capră pentru Jurnalul Prahovean.

–––––––––––––––––––––-

Eliminarea Petrolului în play-off-ul Europa League, după dubla cu Dinamo Zagreb, a agitat apele la Ploieşti şi unul dintre cei mai importanţi jucători ai ultimelor două sezoane, Ovidiu Hoban, a fost dat afară.

Surse apropiate jucătorului au confirmat despărţirea fotbalistului de formaţia prahoveană, după un confilict cu team managerul Marius Nicolae. În vîrstă de 31 de ani, Hoban a venit la Ploieşti în iulie 2012, de la Universitatea Cluj, unde petrecuse un sezon, după transferul de la Gaz Metan Mediaş. La Petrolul a jucat 57 de meciuri în Liga 1, înscriind patru goluri. A prins 6 meciuri şi în echipa naţională. În actuala ediţie de campionat, Hoban a fost titular în patru dintre cele cinci meciuri ale Petrolului, care e lider, cu 13 puncte.

Sursa: digisport.ro