Fotbal intern

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

18.09.2018 | 00:18
Hoban are interzis in vestiarul Clujului Situatie fara precedent la CFR

Unul dintre cei mai importanți jucători din echipa care a adus al patrulea titlu la CFR Cluj, Ovidiu Hoban, are interzis în vestiarul formației, după conflictul avut recent cu antrenorul Toni Conceicao.

Ovidiu Hoban a fost unul dintre jucătorii clujeni aflați în tribune la meciul dintre CFR și FCSB, încheiat 1-1, în etapa a opta a Ligii 1 Betano. Mijlocașul defensiv a fost trecut pe banca de rezerve, chiar dacă era apt de joc pentru partida cu roș-albaștrii. Tot în tribune au stat și alți doi veteran ai trupei din Gruia, Ciprian Deac și Emmanuel Culio. Cei doi au fost însă accidentați. Ambii au căzut victime sezonului european. Astfel, Deac s-a accidentat în timpul duelului cu Malmo, din preliminariile Ligii Campionilor și Culio s-a „rupt” în dubla cu F91 Dudelange, cele două înfrângeri dureroase ale CFR-ului în actualul sezon european.

Hoban, interzis în vestiar. Ce s-a întâmplat la pauza meciului cu FCSB

Revenind la meciul de duminică, FANATIK.RO a văzut cum veteranul Culio, care a fost în echipa Clujului și la titlurile din 2008 și 2010, a mers la vestiar în pauza partidei cu FCSB, unde i-a încurajat pe colegii săi, care se aflau în dezavantaj după 45 de minute. În schimb, Ovidiu Hoban, un alt om important în vestiar în sezonul precedent, a rămas în tribune în cele 15 minute dintre reprize.

Citește și: 

Acest lucru alimentează și mai mult tensiunile dintre Hoban și antrenorul lui CFR Cluj, Toni Conceicao. Veteranul român nu a mai intrat pe teren de la partida tur cu Dudelange, din 23 august, atunci când CFR a pierdut cu 0-2. Hoban a fost rezervă la meciul retur, din Gruia, pierdut din nou de clujeni cu 2-3. Atunci, fostul căpitan al Petrolului a avut o reacție vehementă la adresa tehnicianului portughez, după cum a a aflat FANATIK.RO: Eu mă duc peste ăsta. Nu mai stau. Păi își bate joc de mine? Mă scoate la încălzire și mă trimite înapoi pe bancă ca pe juniori? Nu îi ajunge că m-a scos din primul 11? Cât mai vrea să mă umilească?“, a vociferat atunci Hoban, calmat cu greu de Arlauskis.

Ovidiu Hoban are interzis în vestiar, după conflictul cu Toni Conceicao

Hoban, pus pe banca de rezerve de către Iuliu Mureșan

Soarta lui Ovidiu Hoban a fost pecetluită odată cu demiterile din conducerea CFR-ului. După plecarea lui Edi Iordănescu și Bogdan Mara, FANATIK.RO a aflat că fostul international român, ajuns la 35 de ani, a fost trecut pe banca de rezerve, la cererea expresă a președintelui CFR Cluj, Iuliu Mureșan. Asta deoarecere „Muri” îl consideră pe Hoban omul vechii conduceri.

De altfel, Ovidiu Hoban a simțit faptul că soarta îi este potrivnică în Gruia și a căutat o cale de a scăpa de calvar. Astfel, pe finalul perioadei de transferuri, Hoban a dat curs ofertei primite de la FC Voluntari, „lanterna roșie” din acest moment în Liga 1 Betano. Cu toate acestea, negocierile au căzut în ultimul moment, din cauza pretențiilor salariale ridicate ale lui Hoban.

41 de meciuri, 4 goluri și 4 pase decisive are Hoban la CFR Cluj