Carousel hot news

CONFLICT la Petrolul: “Vă distraţi prin cluburi! Nu ţi-e RUŞINE?” Vezi prima reacţie a lui Hoban!

UPDATE / Conform observatorulph.ro, în conflictul în urma căruia Ovidiu Hoban a fost exclus din lot, jucătorul i-ar fi reproşat directorului sportiv Marius Niculae că se distrează cu Mutu prin...
01.09.2014 | 20:15
CONFLICT la Petrolul:
Ovidiu Hoban.

UPDATE / Conform observatorulph.ro, în conflictul în urma căruia Ovidiu Hoban a fost exclus din lot, jucătorul i-ar fi reproşat directorului sportiv Marius Niculae că se distrează cu Mutu prin cluburi: “Noi tragem ca proştii la antrenamente, iar voi vă distraţi noaptea prin cluburi. Tot noi sîntem de vină? Nu ţi-e ruşine? M-am săturat!”

Ovidiu Hoban a fost exclus din lotul Petrolului, după o ceartă violentă cu directorul sportiv Marius Niculae (vezi aici detalii), iar internaţionalul Petrolului s-a antrenat separat 2 zile. Chiar şi aşa, Victor Piţurcă l-a convocat pe mijlocaşul Petrolului la echipa naţională, pentru meciul cu Grecia, în ciuda lipsei lui Hoban din primul “11” al ploieştenilor, din partida de duminică, împotriva CFR Cluj.

“Sincer, am fost oarecum surprins să văd că am fost convocat, după scandalul de la Petrolul. Mă bucură, evident, convocarea şi mulţumesc antrenorilor din staff-ul echipei naţionalei pentru încrederea pe care continuă să mi-o acorde. Făcînd haz de necaz, măcar la echipa naţională să mă antrenez o săptămînă în cadru organizat, dacă la echipa de club momentan nu se poate. Nu vreau să intru acum în prea multe detalii, aştept să am o discuţie cu conducerea întîi, să văd ce au de gînd în ceea ce mă priveşte”, a declarat Hoban, pentru FANATIK.RO.

1.FOTBAL:ANTRENAMENT NATIONALA ROMANIEI INAINTEA MECIULUI ROMANIA-GRECIA,BARAJ C.M 2014 (18.11.2013)

“Colţescu ne-a scos din sărite!”

Chestionat pe seama meciului de duminică, Petrolul – CFR 1-2, mijlocaşul a acuzat şi el, din faţa televizorului, prestanţia lui Colţescu: “La ce arbitraj a fost cu CFR Cluj, n-avea cum să nu fie un meci plin de nervi. Îi înţeleg pe colegii mei, Colţescu i-a scos din sărite cu modul său de a arbitra, e greu să îţi menţii calmul în astfel de situaţii. E victoria lui Colţescu, nu înfrîngerea noastră. Sper să strîngem rîndurile, să ne unim forţele şi să ne revenim, pentru că urmează 2 meciuri foarte grele, cu Pandurii şi Steaua”

2.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 (31.08.2014)

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri