Sport

Gest şocant petrecut în Liga de hochei. Un şobolan mort în vestiarul oaspeţilor şi un mesaj oribil!

Liga naţională de hochei părea locul unde nu îşi găsesc locul cu uşurinţă gesturile reprobabile, dar iată că ele nu lipsesc, chiar dacă sunt rare. Un astfel de eveniment revoltător s-a consumat pe 13 noiembrie, la partida dintre Progym Sfântu Gheorghe şi Corona Braşov.
21.11.2017 | 22:33
Gest socant petrecut in Liga de hochei Un sobolan mort in vestiarul oaspetilor si un mesaj oribil

Liga naţională de hochei este un campionat în care până nu cu mult timp în urmă singurele ieşiri în decor de la civilizaţie şi fair-play se petreceau când se aflau faţă în faţă CSM Miercurea Ciuc şi Steaua, incidentele având întotdeauna tente naţionaliste şi de o parte şi de alta.

Însă această atmosferă de fair-play într-un campionat care are foarte puţine echipe, hocheiul fiind un sport care nu a primit în România nici ajutorul necesar dezvoltării sale şi nici prea mult interes din partea publicului, a fost complet deteriorată cu prilejul meciului disputat pe 13 noiembrie la Sfântu Gheorghe între echipa locală Progym şi Corona Braşov. 

În momentul intrării echipei braşovene în vestiar jucătorii Coronei au avut parte de o surpriză teribil de urâtă. Au găsit pe un carton un şoarece mort, câteva bucăţele de slănină, un carton pe care scria porecla căpitanului oaspeţilor, “Pire” şi numărul 24 pe care îl poartă acesta. NUmele acestuia este Arpad Mihaly.

Reacţia conducerii echipei locale nu a întârziat.  “Sigur că nu pot fi de acord cu aşa ceva, un lucru condamnabil. Din păcate, nu am reuşit să identificăm autorul, chiar dacă m-am gândit la toate variantele posibile, inclusiv la cea a unui autoatac, a înscenării” – a spus Emo Lazar.