Fotbal international

Hoffenheim – Şahtior Doneţk 2-3 în Liga Campionilor! Victorie la ultima fază. Video

27.11.2018 | 21:42
Hoffenheim  Sahtior Donetk 23 in Liga Campionilor Victorie la ultima faza Video
ADVERTISEMENT

Meciul Hoffenheim – Şahtior Doneţk din cadrul grupei F a Champions League a fost una extrem de palpitantă și s-a încheiat cu victoria ucrainenilor, scor 3-2, golul victoriei fiind marcat la ultima fază. Șahtior a condus din start cu 2-0, dar nemții au avut forța să revină. În cele din urmă, ucrainenii păstrează șanse de calificare în primăvara UCL. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Hoffenheim – Şahtior Doneţk 2-3 (Kramaric 17, Zuber 40 / Ismaily 14, Taison 15, 90+2)


UPDATE 21:10 – S-au anunțat echipele de start


Situaţia din această grupă nu este lămurită, în sensul în care liderul, Manchester City, are nouă puncte şi va juca la Lyon, adică la echipa care a bătut-o chiar pe Ettihad Stadium, Lyon o urmează, cu 6 puncte, iar Hoffenheimare trei puncte din trei egaluri. Ultima clasată e gruparea ucraineană are doar 2 puncte. Hoffenheim, dacă va învinge, o va egala pe Lyon, dacă englezii îşi vor lua revanşa, dacă nu, succesul ar asigura locul 3 şi prezenţa în primăvara Europa League.

ADVERTISEMENT

Hoffenheim – Şahtior Doneţk LIVE STREAM pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Hoffenheim – Şahtior Doneţk are loc marţi, 27 noiembrie, de la ora 22:00 pe stadionul Wirsol Neckar Arena din Sinsheim, în cadrul grupei F din Champions League. Jocul nu este transmis în direct de nici o televiziune.  Este de aşteptat să se înscrie multe goluri în acest meci, media reuşitelor la partidele lui Hoffenheim fiind de minim 3 goluri pe meci.

Liga Campionilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Puteţi urmări ce se întâmplă în acest meci în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO. În tur cele două echipe au terminat la egalitate la Harkov, acolo unde joacă meciurile de acasă Şahtior Doneţk din cauza situaţiei politice din ţară. A fost 2-2, dar echipa care a trecut în mai multe rânduri pe lângă victorie a fost cea germană.

ADVERTISEMENT
Hoffenheim - Şahtior Doneţk Champions League. În tur a fost 2-2. Rezerva Maycon a egalat în minutul 81 pentru Şahtior
Hoffenheim – Şahtior Doneţk Champions League. În tur a fost 2-2