Life

Un actor de la Hollywood a murit la numai 28 de ani. “A fost un adevărat șoc”

Doliu la Hollywood. Joey Morgan s-a stins din viață la doar 28 de ani. Anunțul trist a fost făcut de familia actorului. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului.
22.11.2021 | 22:01
Un actor de la Hollywood a murit la numai 28 de ani A fost un adevarat soc
Joey Morgan a murit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Hollywood-ul a mai pierdut un tânăr actor. Joey Morgan a murit la vârsta de 28 de ani.

Acesta era cunoscut publicului din filmele “Flower”, “Compadres” sau “Scouts Guide  Zombie Apocalypse”.

Cauza decesului nu a fost făcută deocamdată publică.

Un actor de la Hollywood a murit la numai 28 de ani. “A fost un adevărat șoc”

Mai mulți actori tineri de la Hollywood i-au adus un ultim omagiu lui Joey Morgan, după ce acesta s-a stins din viață la doar 28 de ani. Tânărul care a apărut în anul 2015 în filmul “Scouts Guide  Zombie Apocalypse” a decedat duminică dimineață.  Familia a anunțat tragedia printr-un scurt comunicat trimis posturilor de televiziune din SUA.

ADVERTISEMENT

“Familia noastră este devastată mai mult decât putem spune în cuvinte. A fost cea mai iubitoare și blândă persoană”, a scris un membru al familiei, fără a spune ce s-a întâmplat cu Joey Morgan.

Actorul a jucat de-a lungul timpului în “Sierra Burgess Is a Loser”, “Camp Manna” sau “Max Reload and the Nether Blasters”. De asemenea a apărut și în mai multe emisiuni Tv precum “Critters: A New Binge”, “Angie Tribeca” sau “Chicago Med”.

ADVERTISEMENT

“RIP joey. O persoană specială. Te iubim”, a scris actrița Zoey Deutch, cea care i-a fost parteneră în anul 2017 în filmul “Flower”.

“Joey Morgan a intrat în viața mea acum aproape nouă ani. Era liniștit, amuzant, inteligent și grijuliu. Iar când porneau camerele, era magnetic. Vestea morții sale este sfâșietoare. Sunt onorat că l-am cunoscut”, a scris și regizorul Christopher Landon.

ADVERTISEMENT

Joey Morgan s-a născut în Chicago. A debutat în cinematografie în anul 2015 în comedia “Scouts Guide  Zombie Apocalypse”, având unul dintre rolurile principale. Un an mai târziu a fost co-protagonist în filmul “Compadres”, o producție mexicano-americană. După un an, a apărut în comedia neagră “Flower” a lui Max Winkler, film prezentat la festivalul de la Tribeca.

Criticii au fost impresionați de prestațiile sale și a fost selectat de Indie Wire drept unul dintre tinerele talente.

ADVERTISEMENT

Au urmat alte două comedii. “Sierra Burgess Is a Loser” și “Camp Manna”. Ultimul succes l-a înregistrat în anul 2020 cu rolul din filmul SF, “Max Reload and the Nether Blasters”.

ADVERTISEMENT