Hollywood-ul a venit la Gigi acasă! Au început filmările

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
06/07/2014, 10:28
Hollywood-ul a venit la Gigi acasă! Au început filmările GALERIE FOTO

Deşi e de mai bine de un an în puşcărie, Gigi Becali produce bani frumoşi în continuare. Ieri, la palatul său din Aleea Alexandru era agitaţie mare. Reflectoare uriaşe, care de producţie şi o echipă numeroasă pregăteau locaţia pentru a filma scene din pelicula “High Strung”, în care rolul principal îl are faimoasa Jane Seymour, cunoscută românilor mai ales datorită serialului “Doctor Quinn”.

În afară de paznicii impresionantului palat al lui Gigi Becali, până de curând puţini erau cei care îi mai călcau pragul, de când latifundiarul din Pipera e la puşcărie. Ieri, lucrurile s-au schimbat. Clădirea a fost împodobită cu ornamente de Crăciun, luminată cu reflectoare uriaşe şi pregătită pentru filmarea unor scene din filmul “High Strung” ce se va lansa anul viitor.

2-3-palat-filmare-1_7ca71d00f0_wk

Rolul principal i-a fost acordat cunoscutei Jane Seymour, dar ei i se alătură şi româncele Maia Morgenstern şi Giulia Nahmany. Deşi nici urmă de ele ieri, echipa de filmare a tras cadru după cadru întreaga zi. Conform unor surse din anturajul lui Gigi Becali, aceasta nu e prima dată când milionarul închiriază palatul din Bucureşti turnării unor pelicule. Pentru acest “serviciu”, familiei sale i-au intrat în conturi câteva zeci de mii de euro.

Sursa: libertatea.ro

 

Închide ×