Fotbal international

Honved Budapesta- Craiova din preliminariile Europa League nu se transmite la TV. Ce se întâmplă la retur

25.07.2019 | 13:56
Honved Budapesta Craiova din preliminariile Europa League nu se transmite la TV Ce se intampla la retur

Prima manşă a dublei Honved Budapesta – Craiova, care are loc joi, 25 iulie, de la ora 20:00, în Ungaria, la Gyor, nu se transmite la TV în România. Doar partida retur, programată pe 1 august, adică exact peste o săptămână, va putea fi urmărită pe micul ecran, urmând a fi televizată de canalul Look Plus, dar şi Digi Sport doreşte să facă acelaşi lucru.

Honved Budapesta – Craiova nu se transmite la TV. Va fi pe FANATIK.RO!

După ce s-a încălzit în primul tur, victorie dublă cu azerii de la Sabail Baku, oltenii dau acum peste un adversar de alt calibru şi dacă greşelile făcute în primul tur, când au reuşit contraperformanţa de a primi patru goluri de la o echipă modestă, se vor repeta Craiova riscă serios să îşi oprească parcursul european aici. Honved a trecut de echipa lituaniană Zalgiris cu 3-1 acasă şi 1-1 în deplasare.

Craiova oferă serioase semnale de alarmă în privinţa siguranţie şi solidităţii defensive. Este un capitol delicat pentru Corneliu Papură, care a câştigat două meciuri acasă, cu acelaşi scor, 3-2, în faţa nou promovatei Clinceni şi a lui Sabail, marcând golurile victoriilor în minutele de prelungiri. Dacă totuşi în atac a arătat un evident plus, faptul că a primit goluri de la echipe modeste şi acestea au venit cu mare uşurinţă demonstrează că trebuie mult lucrat până se va găsi formula optimă în apărare. Partida nu va fi la TV, însă poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Honved-Craiova nu se transmite la TV. Corneliu Papură şi Nicuşor Bancu vor avea o misiune complicată cu ungurii de la Honved
Honved-Craiova nu se transmite la TV. Corneliu Papură şi Nicuşor Bancu vor avea o misiune complicată cu ungurii de la Honved

Îngrijorează şi forma lui Pigliacelli

În plus, Corneliu Papură nu are foarte multe soluţii la dispoziţie pentru defensivă, după ce Florin Gardoş s-a rupt pentru tot sezonul şi Renato Kelic e şi el out. Rămâne de văzut cine va juca lângă Stephane Acka în centrul apărării, zona care a dat cele mai mari bătăi de cap, pentru că pe acolo au venit majoritatea golurilor. Şi nu doar în apărare sunt probleme cu accidentările.

Şi mai contează ca unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sezonul trecut, portarul italian Mirko Pigliacelli, să revină cât mai repede la forma din campionatul precedent, pentru că acum a comis greşeli mari şi s-a arătat ezitant în multe situaţii. Oltenii erau obişnuiţi cu faptul că acolo în spate aveau o bază totală în Pigliacelli, acum acest lucru nu se mai întâmplă.