Fotbal intern

Honved continuă atacurile la adresa Craiovei, după meciul din Bănie! “N-ar trebui să joace în Europa”

Autor: Francisc Oprea | 04.08.2019 | 18:23
Honved continuă atacurile la adresa Craiovei, după meciul din Bănie! "N-ar trebui să joace în Europa" Oficialii lui Honved cer excluderea Craiovei din Europa. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Oficialii celor de la Honved Budapesta, echipă eliminată de Craiova în turul doi preliminar al Europa League, continuă atacurile la adresa Universității, după incidentele petrecute la finalul prelungirilor meciului de pe “Ion Oblemenco”, unde centralul partidei a avut nevoie de intervenția medicilor după ce o petardă a explodat chiar lângă el.

Honved continuă atacurile la adresa Craiovei, după meciul din Bănie

Patronul lui Honved Budapesta, Laszlo Mendelenyi, consideră că UEFA ar trebui să ia măsuri drastice împotriva Craiovei: “Mă aștept la o sancțiune serioasă. UEFA trebuie să ia o decizie dură: ori susține ura și violența, ori fair-play-ul. Craiova n-ar trebui să joace azi în Europa“, a declarat finanțatorul maghiarilor pentru rtl.hu.

Declarațiile patronului de la Honved vin după ce arbitrul de la Universitatea Craiova – Honved nu a mai putut continua oficierea partidei după ce o petardă a explodat în apropierea lui, iar o brichetă aruncată din tribună l-a lovit în zona umărului. Centralul se afla chiar în fața peluzei Craiovei, pentru a despărți un adevărat conflict ce s-a iscat între fotbaliștii celor două formații. Arbitrul Arnold Hunter a fost înlocuit de al patrulea oficial pentru ultimele două minute ale meciului și pentru loviturile de departajare, în urma cărora Universitatea Craiova a obținut calificarea în turul trei preliminar al Europa League, unde va întâlni AEK Atena.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!