Hora a glumit amar: “Daum a venit să-i vadă pe israelieni?”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
29/07/2016, 15:48
Hora a glumit amar: “Daum a venit să-i vadă pe israelieni?”

Ioan Hora, golgheterul sezonului trecut al Ligii 1, a vorbit după eşecul împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv. Jucătorul gorjenilor a glumit amar cînd a fost întrebat de selecţionerul Christoph Daum, care a fost prezent în tribune:

“Vrem să scoatem maxim din deplasare. Eu încă mai cred. Speranţa moare ultima. Fără speranţe, mai bine nu ne prezentăm. Vrem să batem în retur, chiar dacă nu ne vom califica, măcar aducem cîteva puncte la coeficient.

Am arătat prea mult respect faţă de aceşti băieţi. Trebuia să fim mai hotărîţi, să punem piciorul mai bine. A fost şi puţin ghinion în prima repriză, iar în repriza a doua ne-am retras prea mult. A venit să vadă pe cineva de la israelieni? Nu cred că selecţionerul a avut pe cine să vadă de la noi în seara asta”, a spus Hora.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×