Fotbal international

Horacio, tatăl lui Emiliano Sala, a murit la trei luni după ce fostul fotbalist s-a prăbușit cu avionul

26.04.2019 | 13:51
Horacio tatal lui Emiliano Sala a murit la trei luni dupa ce fostul fotbalist sa prabusit cu avionul

Horacio, tatăl lui Emiliano Sala, a murit la trei luni după ce fostul fotbalist care urma să ajungă la Cardiff s-a prăbușit cu avionul în Canalul Mânecii. Argentinianul a fost șofer de campion în Argentina și locuia în orașul Progreso, alături de soția sa și fiica acestora. Tatăl lui Emiliano Sala a decedat în urma unui stop cardiac, anunță Daily Mail.

Horacio, tatăl lui Emiliano Sala, a murit

Julio Muller, policitian din Argentina, a fost cel care a anunțat noaptea trecută că Horacio Sala a murit, “2019 continuă cu veștile șocante pentru noi. La 5 dimineața, o femeie, soția sa, m-a sunat și mi-a zis că este foarte supărată. Medicii erau acolo, dar când am ajuns el deja murise”, a declarat Muller pentru presa locală.

Horacio Sala a trecut printr-o mare tragedie în urmă cu trei luni, după ce Emiliano s-a prăbușit cu avionul care îl ducea la Cardiff în Canalul Mânecii. Aeronava de mici dimensiuni zbura între Nantes și Cardiff, iar trupul neînsuflețit al fotbalistului a fost găsit după câteva săptămâni de căutări. Pilotul nu a fost găsit nici până azi.

Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala

Ce s-a întâmplat cu Emiliano Sala

Emiliano Sala fusese cumpărat de Cardiff de la Nantes cu 20 de milioane de euro, iar înainte să se prăbușească cu avionul revenise în Franța pentru a-și lua rămas bun de la colegii săi. Fostul fotbalist argentinian nu a ajuns în Țara Galilor, după ce pilotul Ibbotson a decis să zboare noaptea deși nu avea licență comercială și nici permis pentru a pilota pe timpul nopții.

În prezent, Nantes și Cardiff se luptă pentru cele 20 de milioane de euro. Cele două cluburi se judecă la FIFA pentru banii pe transfer, iar forul mondial le-a dat termen câteva luni celor două formații pentru a ajunge la o înțelegere.