Sport

Horațiu Feșnic, în centrul atenției la U Craiova – FC Botoșani: 4 „galbene” și 1 „roșu” la aceeași fază. Roman, criticat dur: „Ce să faci, să-ți iei la pumni adversarul?”

Horațiu Feșnic a fost în centrul atenției la duelul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, când a dat la o singură fază nu mai puțin de cinci cartonașe.
27.05.2022 | 23:20
Horatiu Fesnic in centrul atentiei la U Craiova  FC Botosani 4 galbene si 1 rosu la aceeasi faza Roman criticat dur Ce sa faci sati iei la pumni adversarul
Horațiu Feșnic, în centrul atenției la U Craiova - FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Roman a fost fotbalistul care a primit cartonașul roșu, iar Basarab Panduru l-a criticat dur după gestul său asupra lui Paul Papp.

Horațiu Feșnic, în centrul atenției la U Craiova – FC Botoșani

Horațiu Feșnic a fost în centrul atenției la duelul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, scor 2-0, dând în minutul 63 nu mai puțin de cinci cartonașe, patru cartonașe galbene și un cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit din momentul în care a lăsat jocul liber, după un fault făcut de Alexandru Crețu, pe care urma să-l avertizeze când jocul era oprit.

A urmat apoi o lovitură dată de Mihai Roman fostului său coleg Paul Papp, moment în care spiritele s-au încins în „Bănie”, iar „centralul” a sancționat tot ce a nimerit în cale.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Marius Croitoru l-a criticat pe Horațiu Feșnic pentru arbitrajul său, spunând că Vlădoiu ar fi trebuit eliminat din prima repriză, însă fundașul Craiovei a fost iertat.

„A fost un arbitraj doar într-o direcție, dar mi-e greu să spun ce vreau, cuvintele nu-și au rostul. Vlădoiu face două faulturi de galben, vine și îmi dă mie galben”, a spus Marius Croitoru la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Eu după ce dădeam roșu la o echipă, abia așteptam un moment clar în care să echilibrez jocul. La unii a cântărit cu cântar de farmacie, la unii a lăsat basculanta de faulturi”, a spus și Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Ce să faci, să-ți iei la pumni adversarul?”

Basarab Panduru a comentat duelul dintre Botoșani și U Craiova, criticându-l pe Mihai Roman din cauza gestului său, care i-a lăsat pe moldoveni cu un om în minus.

ADVERTISEMENT

„Nu era meci de cartonaș roșu, trebuia să facă orice e posibil să nu ia roșu. Acum, l-am auzit, că a fost tras, că a fost călcat, că nu știu ce…

Nu e nimic neobișnuit, acum ce să faci, să-l iei la pumni pe adversar dacă te calcă? El nu trebuia să-și lase echipa în 10”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Îmi pare rău. Îmi cer scuze băieților și antrenorului că am lăsat echipa în zece jucători. Tot meciul, Paul (n.red. Papp) a tras de mine, mă călca, m-a tras de tricou.

Am încercat să mă smucesc ca să dea drumul tricoului și când m-am întors l-am lovit, dar nu a fost o lovitură puternică”, a spus Mihai Roman la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT