Life

Horațiu Mălăele, diagnosticat cu coronavirus. Ce se întâmplă în aceste momente cu marele actor

25.09.2020 | 15:33
Horatiu Malaele diagnosticat cu coronavirus Ce se intampla in aceste momente cu marele actor
Horațiu Mălăele, diagnostic de coronavirus de la medici
ADVERTISEMENT

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Anunțul despre problema de sănătate a marelui maestru de teatru și de film a fost făcut în această vineri.

În vârstă de 68 de ani, Horațiu Mălăele a fost confirmat pozitiv cu noul virus (SARS-COV-2).

Actorul are astfel de probleme de sănătate și a fost anunțat și cum se simte. Starea lui generală este una ținută sub supraveghere în aceste momente.

Horațiu Mălăele are coronavirus. Ce se întâmplă cu renumitul actor și care este starea lui de sănătate

Horațiu Mălăele are coronavirus, fiind testat în acest sens de către medici, potrivit celor de la Adevărul.ro. Din primele informații, actorul de 68 de ani trebuia să se îndrepte spre Iași.

Acolo urma să se întâlnească cu mai mulți colegi de breaslă și să participe la un festival de film.

Mai exact, evenimentul la care acesta trebuia să își facă simțită prezența era cel de la Gala Serilor Filmului Românesc.

Deplasarea spre capitala Moldovei i-a fost acestuia anulată, din motive evidente, din pricina diagonosticului de coronavirus.

Horațiu Mălăele, diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Ce se întâmplă în aceste momente cu marele actor
Horațiu Mălăele a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Marele actor a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar peste doar trei zile trebuia să plece la Iași. A aflat însă vestea despre starea lui de sănătate înainte de această festivitate la care ar fi trebuit să primească și un premiu, fiind omagiat în cadrul galei de la Iași.

Ceremonia de deschidere de la cea de-a 11a ediție a festivalului Serile Filmului Românesc urma să îl aibă pe Horațiu Mălăele ca invitat special.

Încă de la începutul pandemiei cu noul virus și în țara noastră, Horațiu Mălăele a fost printre personalitățile care au militat pentru conștientizarea riscului de îmbolnăvire. Cu toate acestea, marele actor s-a îmbolnăvit și se află în spital.

„Când m-am născut, nu erau semne de vreo reușită a mea în viață. Aveam un strabism foarte pronunțat, eram dislexic și abia citeam, toți cei din jur râdeau de mine – profesori și copii, eram numit “prostu’ clasei”, mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate, mi se spunea mereu că desenez urât și atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferință. Înțelesesem că sunt prost, urât, și că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns și a vorbit puțin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi și mi-a spus clar: ‘Tu ești un geniu.’ Iar eu am început să fiu”, a povestit în trecut Horațiu Mălăele despre copilăria sa.