Sport

Horațiu Moldovan, gata să plece de la Atletico Madrid: 8 cluburi din Europa și Arabia îl doresc!

Horațiu Moldovan e pe picior de plecare de la Atletico Madrid, însă nu duce lipsă de oferte! FANATIK a aflat ce cluburi îl doresc pe portarul român.
09.07.2024 | 21:57
Horatiu Moldovan gata sa plece de la Atletico Madrid 8 cluburi din Europa si Arabia il doresc
Horațiu Moldovan, gata să plece de la Atletico Madrid: 8 cluburi din Europa și Arabia îl doresc!
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan s-a săturat să mai fie rezervă la Atletico Madrid și e gata să părăsească echipa din capitala Spaniei. Portarul în vârstă de 26 de ani nu duce lipsă de oferte.

Horațiu Moldovan, gata să plece de la Atletico Madrid: 8 cluburi din Europa și Arabia îl doresc!

Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că Horațiu Moldovan (26 de ani) ar fi dorit de Celtic Glasgow, campioana Scoției. Acolo ar trebui să-l înlocuiască pe portarul Joe Hart, care a ajuns la 37 de ani, iar la finalul sezonului se va retrage din activitate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat însă că Horațiu Moldovan are mult mai multe oferte în această perioadă. Printre cluburile care-l doresc pe portarul român se numără Hamburg și maghiarii de la Ferencvaros.

Sunt și echipe din Spania sau din Arabia care-l vor pe Moldovan. Rayo Vallecano, Valladolid și Getafe s-au interesat deja de serviciile portarului român, în timp ce Al Ared și Damac ar sta și ele la cotitură.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid nu l-ar lăsa liber de contract pe Horațiu Moldovan. Spaniolii au plătit către Rapid pentru a-l transfera pe român suma de 800.000 de euro, iar acum cer 2.5 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece.

Jan Oblak ar putea pleca și el de la Atletico Madrid!

Jurnaliștii spanioli de la AS.com scriu că Jan Oblak ar fi pe picior de plecare de la Atletico Madrid. Acesta și-a pierdut statutul de jucător de neînlocuit, în special din cauza salariului foarte mare – 10 milioane de euro net anual – remunerație uriașă pentru un club ca Atleti.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Oblak ar fi refuzat vara trecută o ofertă din Arabia Saudită, îar în ultimele luni Atletico ar fi declinat alte oferte de la Liverpool și Manchester United. Totuși, e greu ca un club să-l transfere acum pe Oblak, ținând cont că portarul are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro.

E drept că oficialii lui Atletico așteaptă o ofertă oficială, iar în cazul în care toate părțile se vor înțelege, șefii spaniolilor i-au găsit deja înlocuitor lui Oblak. Preferatul ibericilor ar fi Giorgi Mamardashvili (23 de ani), portarul celor de la Valencia, care ar costa în jur de 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

E de așteptat ca în perioada următoare o ofertă concretă să vină din nou din Arabia Saudită, mai ales că portarul Oblak a ajuns deja la 31 de ani. În jur de 40 de milioane de euro ar fi dispuși arabii să ofere în schimbul goalkeeperului.

ADVERTISEMENT