Life

Horia Brenciu a explodat, după ce i-a fost jignită soția: ” Prea bătrână pentru tine”

30.06.2020 | 15:14
Horia Brenciu a explodat dupa ce ia fost jignita sotia  Prea batrana pentru tine
Horia Brenciu, dezvăluiri despre mama biologică a fiului său, Toma: ”Era minoră”. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a postat pe rețeaua de socializare Facebook o fotografie în care apare soția lui, Alice Dumitrescu.

O admiratoare i-a oferit o replică nepotrivită, care l-a scos din minți pe artist.

Supărat de remarca răutăcioasă a femeii, juratul de la ”Vocea României” i-a răspuns acesteia în zeflemea.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu i-a răspuns acid unui fan, după ce i-a făcut soția bătrână

Vedeta TV a postat o imagine dragă lui în care apare soția sa, Alice Dumitrescu. El a lăsat și un comentariu apreciat de majoritatea prietenilor săi virtuali.  ” Mama copiilor mei” și ”Diva mea”, într-o altă postare.

Una dintre admiratoarele cântărețului a reacționat imediat și i-a lăsat un comentariu destul de supărător pentru Horia Brenciu. ” Bătrână pentru tine, Horia. Păcat că nu ți-ai găsit o fată tânără și frumoasă.”.

ADVERTISEMENT


Răspunsul juratului de la ”Vocea României” a fost pe măsură și a fost apreciat de mii de fani.

” Păcat de mesajul ăsta, poza ta de profil părea atractivă. – a scris Horia Brenciu, apoi i-a transmis supărat. ” Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ți-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, față de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Aniversata zilei de azi, mama copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! 🙂 Iubire, la mulți aaaaaaaaani! 🙂

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on

Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e insiști cu rândurileți îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecaților tale. Și nici nu ești persoana publică! Ce chestie! ”.

O relație longevivă

Alice Dumitrescu are 53 de ani, iar Horia Brenciu 47 de ani, însă vârsta nu a fost un impediment în relația lor. Cei doi sunt împreună de 13 ani și sunt părinții a 4 copii: o fetiță, Mina, un băiețel, Toma, care este înfiat, și cele două fete adolescente, Andreea și Maria, pe care Alice le are dintr-o căsătorie anterioară, dar pe care artistul le-a recunoscut ca fiind ale lui.

ADVERTISEMENT

Alice Dumitrescu a prezentat de mică emisiuni, chiar de la 14 ani, însă a renunțat în favoarea școlii, apoi a revenit la 21 de ani. Este prima persoană care a apărut pe postul Antena 1, dar și prima voce auzită la Radio Romantic. La vârsta de 39 de ani a devenit producătorul emisiunii ”Om bogat, om sărac”, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT